Hyppää sisältöön

Tommi Tiihonen Jatke Pirkanmaan yksikönjohtajaksi

Tommi Tiihonen on nimitetty Jatke Pirkanmaa Oy:n yksikönjohtajaksi 8.1.2024 alkaen. Tommi vastaa Pirkanmaan yhteistoiminnallisesta toimitilaurakoinnista ja suurista toimitilahankkeista. Tommi on koulutukseltaan talonrakennusinsinööri ja hänellä on yli 25 vuoden kokemus rakennusalalta. Aikaisemmin Tommi on työskennellyt Lujatalolla, NCC:llä ja Hartelassa erilaisissa liiketoiminnan johtamisen tehtävissä.

”Olemme kasvaneet merkittäväksi rakentajaksi Pirkanmaalla. Joukkueemme on tehnyt kovasti töitä päästäksemme mukaan myös suurempiin yhteistoiminnallisiin hankkeisiin. Tässä olemmekin jo hienosti onnistuneet. Emme kuitenkaan jää paikoillemme, vaan kehitymme ja vahvistamme toimitilarakentamisen liiketoimintaa entisestään. Tommi tuo mukanaan osaamista erityisesti suurten toimitilahankkeiden, allianssi- ja projektinjohtourakoiden toteuttamisesta. Hänen kokemuksensa ja verkostonsa auttavat meitä laajentamaan ja terävöittämään toimitilarakentamisen liiketoimintaa Pirkanmaalla ja lähialueilla”, Jatke Pirkanmaa Oy:n toimitusjohtaja Jukka Hannus sanoo.

”Olen erittäin iloinen siirtyessäni Jatkeelle. Haluan olla mukana kehittämässä ja toteuttamassa yhteistoiminnallisia urakoita, ja Jatkeella pääsen ottamaan käyttöön koko osaamiseni. Jatke on näyttäytynyt minulle yrityksenä, jonka toiminta on reilua ja tavoitteellista. Mottoni on: ´Tee se mitä lupaat, niin olet edellä muita´. Tämä ajatus kohtasi täydellisesti Jatkeen toimintaperiaatteen ´tehdään se mitä luvataan ja kannetaan tekemisestä vastuu´”, Tommi kertoo.