Hyppää sisältöön

Starkille uudet tilat Espoon Olarinluomaan

Havainnekuva, Stark Olarinluoma
Havainnekuva, Stark Olarinluoma

Havainnekuva Stark Olarinluomasta. Jatke Oy toimii hankkeen KVR-urakoitsijana.

Sjaelso Finland Oy on myynyt kehittämänsä puu- ja rakennustarvikekaupan liiketilahankkeen Apteekkien Eläkekassalle. Hankkeen KVR-urakoitsijana toimii Jatke Oy ja rakennuttajana Apteekkien Eläkekassa.

”On ilo julkistaa tämä neljäs kehityskohteemme Espoossa. KVR-urakoitsijan suunnittelunohjaustiimin kirittämänä saimme rakennusluvan aikataulunmukaisesti jätettyä. Erityiskiitoksen ansaitsee tässä vaiheessa Espoon kaupunki, joka poikkeusoloista huolimatta käsitteli kaava- ja rakennuslupahakemukset sovittujen aikataulujen puitteissa”, sanoo Sjaelso Finlandin toimitusjohtaja Harry Strömberg.

Apteekkien Eläkekassa on perustettu vuonna 1864 ja on Suomen vanhin eläkelaitos. Apteekkien Eläkekassan kiinteistöomaisuus koostuu erilaisista liike- ja toimistotilakohteista sekä vuokra-asunnoista.

”Hankkimamme kohde on merkittävä lisäys Apteekkien Eläkekassan kiinteistösalkkuun. Kohteen sijainti, käyttötarkoitus ja tuleva käyttäjä sopivat erinomaisesti kiinteistösijoitusstrategiaamme. Meillä on hyviä kokemuksia yhteistoiminnasta Jatkeen kanssa vastaavan tyyppisistä hankkeista, joten kohteeseen sitoutuminen jo rakennusvaiheessa sopii meille mainiosti”, Apteekkien eläkekassan kiinteistösijoituspäällikkö Antti Jäntti sanoo.

Kohteen KVR-urakoitsija Jatke on kokenut toimitilarakentaja, jonka osaamista ovat laaja-alaisesti erilaiset toimitilahankkeet, muun muassa suurta tilaa vaativat myymäläkokonaisuudet.

”Pääsimme hyvissä ajoin kehittämään hanketta yhteistyössä Sjaelson kanssa. Kokonaisvastuun ottaminen urakasta sujui mutkattomasti, kun yhteistyö eri osapuolten välillä oli sujuvaa alusta alkaen”, kertoo johtaja, toimitilarakentaminen Pauli Karjalainen Jatkeelta.

Kohde sijaitsee Espoon Olarinluomassa ja on laajuudeltaan n. 6350 kem2.

Kiinteistön vuokralaisena on Stark Suomi Oy. Kiinteistö valmistuu tammikuussa 2022.

Lisätiedot:

kiinteistösijoituspäällikkö Antti Jäntti, Apteekkien Eläkekassa, Puh 045 857 3422 antti.jantti@aekassa.fi

toimitusjohtaja Harry Strömberg, Sjaelso Finland Oy.  Puh 040 370 5787. harry.stromberg@sjaelso.fi

johtaja, toimitilarakentaminen, Pauli Karjalainen, Jatke Oy, Puh 040 722 1068 pauli.karjalainen@jatke.fi