Hyppää sisältöön

Reima Liikamaa nimitetty Jatke Toimitilat Oy:n Korjausrakentamisen yksikönjohtajaksi

Reima Liikamaa
Reima Liikamaa

Reima Liikamaa

Reima Liikamaa on nimitetty Jatke Toimitilat Oy:n Korjausrakentamisyksikön yksikönjohtajaksi 1.3.2022 alkaen. Reima siirtyy Jatkeelle SRV:stä, jossa hän on työskennellyt vuodesta 1998 lähtien, viimeisimpänä projektipäällikön tehtävissä erilaisissa toimitilojen rakennus- ja saneeraushankkeissa.

Reima ottaa vastuulleen Jatke Toimitilojen Korjausrakentamisyksikön peruskorjaus-, saneeraus- ja konversiohankkeiden johtamisen ja kehittämisen. Reima toimii yksikön henkilöstön esimiehenä ja raportoi tehtävässään Jatke Toimitilat Oy:n toimitusjohtaja Antti Raunemaalle.

”Asiakkaamme varautuvat korjausrakentamisen riskeihin suosimalla yhteistoiminnallisia urakkamuotoja myös korjausrakentamisessa. Reima tuo mukanaan osaamista jatkuvasti yleistyviin allianssihankkeisiin ja kokemusta muun muassa Senaatti-kiinteistöjen hankkeista, kertoo Antti Raunemaa.

”Olen iloinen liittyessäni Jatkeen ammattitaitoiseen porukkaan. Korjausrakentamisen saralla riittää nyt ja tulevaisuudessa paljon tehtävää. Jatkeen erinomainen maine niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin piirissä luo vahvan pohjan kehittää toimintaa”, Reima toteaa.

Lisätiedot
Antti Raunemaa, toimitusjohtaja, Jatke Toimitilat Oy, puh. 040 564 4105, antti.raunemaa@jatke.fi