Hyppää sisältöön

Nummelan Prisman ravintolaliiketilat luovutettu SSO:lle

Jatke Oy:n Helsingin korjausrakentaminen on luovuttanut maaliskuun ensimmäinen päivä tilaajalle Nummelan Prisman ravintolaliiketilat. Nyt luovutetut tilat ovat osa loppuvuodesta 2018 Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:lle valmistunutta Nummelan Prisman laajennus- ja saneerausprojektia. Tässä projektissa Nummelan, noin 9000 k-m² vanha Prisma saneerattiin ja viereen rakentui reilun 6000 k-m² laajennusosa.

 

Laajennuksen myötä Nummelan Prismaan avautui uusi,100 asiakaspaikkainen, Rosso-ravintola

Ravintolaliiketilojen rakentaminen onnistui hyvässä yhteistyössä ja projekti luovutettiin tilaajalle yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti.

”Projekti eteni nopeassa aikataulussa, mikä vaatii onnistuakseen joustavuutta ja kaikilta projektiin osallistuvilta tahoilta kykyä toimia luotettavasti. Nummelan Prismassa jatkamme vielä maaliskuun ajan muutamien liiketilojen korjausrakennustöitä, jotka tulevat valmistumaan aikataulussa. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen kuluneeseen lähes kahteen vuoteen. Uskon, että SSO saa työntekijöilleen ja Nummelan asiakaskunnalle kokonaisuuden, jossa on hyvä työskennellä ja kuluttajien asioida. Yhteistyömme SSO:n kanssa jatkuu tiiviinä vielä kuluvan vuoden syksyyn saakka, jolloin yhtiölle valmistuu noin 22 000 m² kauppakeskus Lohjalle”, selventää Jatke Oy:n korjausrakentamisen tuotantopäällikkö Pasi Siikaluoma.

 

Lisätiedot: Pasi Siikaluoma, tuotantopäällikkö / Jatke Oy, p. 040 743 9793, pasi.siikaluoma@jatke.fi