Hyppää sisältöön

Laurean johtoryhmä työmaakatselmuksessa Lohjalla

Laurean johtoryhmä työmaakatselmuksessa Lohjalla

Kuvateksti: Länsi-Uusimaan toimittaja kuvaamassa SSO.n toimitusjohtaja Esko Jääskeläistä, Lohjan kaupunginjohtaja Mika Sivulaa ja Laurean rehtoria Jouni Koskea.

Laurea-ammattiko​​​rkeakoulun siirtyy Kauppakeskus Loheen uusiin tiloihin syksyllä 2019. Laurean johtoryhmän pyynnöstä järjestettiin katselmus uusiin tiloihin, johon osallistui myös Lohjan kaupungin johtoa. Isäntinä toimivat Jatkeelta kiinteistökehitysjohtaja Jesper Lindgren ja vastaava työnjohtaja Olli-Pekka Heinonen sekä Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:lta toimitusjohtaja Esko Jääskeläinen ja talousjohtaja Riitta-Leena Rossi.

Kauppakeskus Lohen rakennustyöt etenevät aikataulussa ja kauppakeskuksen ovet tullaan avaamaan kuluttajille suunnitellusti 15.8.2019. ”Näin isolla työmaalla on aina sektoreita, jotka etenevät hieman arvioitua hitaammin ja osa kokonaisuuksista ovat edellä aikataulua. Kokonaistilanteeseen olen erittäin tyytyväinen. Tuleva syksy menee runkovaiheen, talotekniikan ja vesikaton rakentamisessa” kertoo vastaava työnjohtaja Olli-Pekka Heinonen.

”Vuokraaminen on sujunut mukavasti ja olemme kokonaisuudesta innoissamme. Uusi kauppakeskus tulee varmasti palvelemaan lohjalaisia monipuolisesti – se tarjoaa helppoa asiointia ja ehkä uusia elämyksiäkin. Kaikkia vuokralaisia emme saa vielä julkistaa, mutta Alkon, Laurean, S-marketin, SSO:n ravintolamaailman ja nyt viimeisimpänä kesällä julkistetun Sokoksen paluun jälkeen tiloista on vuokrattu kaksi kolmannesta ja lopuista käydään vielä neuvotteluita. Tilanne on siis hyvä” toteaa SSO:n toimitusjohtaja Esko Jääskeläinen.

Myös Lohjan kaupunginjohtaja Mika Sivula tarkastelee rakentuvaa kauppakeskusta erittäin tyytyväisenä. ”Tämä on kaupungin näkökulmasta neliöitään suurempi rakennushanke. Pitkän hiljaisen ajan jälkeen saamme kaupunkiin modernin ja monialaisen tilan, joka palvelee sekä kuntalaisia että laajemminkin alueen tarpeita. Kiitokset jo tässä vaiheessa SSO:lle ja Jatkeelle. Tällä projektilla oli suuri tilaus ja Lohi-kauppakeskus sopii Lohjalle kuin nenä päähän” naurahtaa kaupunginjohtaja Mika Sivula.