Hyppää sisältöön

Laatu, luotettavuus ja avoin kommunikaatio yhteistyön perustana

.

Jatke Uusimaa Oy:n S-Pankki Asunto Erikoissi­joitusrahastolle toteuttamat kerrostalohank­keet Vantaan Tikkurilaan ja Espoon Niittykum­puun tuovat keväällä 2022 alueille yhteensä 165 laadukasta vuokrakotia. Molemmat kohteet sopivat hyvin rahaston strategiaan omistaa uusia, laadukkai­ta asuntoja hyvien julkisten liikenteen yhteyk­sien sekä palvelujen ääreltä.

”Hankkeiden toteutus sujui erinomaisesti, ja molemmat kohteet olivat lähes täyteen vuok­rattuja jo valmistumishetkellä. Olemme saa­neet vuokralaisilta paljon positiivista palautet­ta asunnoista. Vaikka esimerkiksi Tikkurilassa vuokra-asuntoja on tarjolla paljon, laadukkaat kodit osoittautuivat hyvin suosituiksi. Kylpy­huoneissa on esimerkiksi sormipaneloidut haapakatot, joita ei vuokrakodeissa usein näe”, kertoo S-Pankki Asunto Erikoissijoitusrahaston rahastonhoitaja Juho Santaharju.

”Rakennamme pitkäaikaisia yhteistyökumppa­nuuksia, joissa korostuvat työn laatu, luotetta­vuus sekä avoimen kommunikoinnin tärkeys. Yhteistyö Jatkeen kanssa on ollut sujuvaa. Jatkeella on töissä ihmisiä, jotka suhtautuvat omaan ammattiinsa intohimoisesti. Molem­pien hankkeiden vastaavat mestarit ansaitse­vat erityiskiitoksen hyvästä työstä. He veivät hankkeita suunnitelmallisesti eteenpäin ja kiinnittivät huomiota myös tilaajan kannalta tärkeisiin pieniin yksityiskohtiin. Rahastonhoi­tajan roolissa pidän tärkeänä, että käyn myös itse työmaalla hankkeen aikana sekä tutustun työmaasta vastaaviin henkilöihin. Jatkeen kanssa kynnys ottaa yhteyttä on matala, ja tilaajana voin luottaa siihen, että myös haas­teista uskalletaan kertoa rohkeasti etukäteen. Tilanteisiin tarjotaan aina myös ratkaisuvaihto­ehdot”, Santaharju kiittää.

Kohde

As Oy Vantaan Peltolan Tähti

Sijainti

Keltamotie 25, Vantaa, Tikkurila

Rakennus

Asuinkerrostalo, 79 asuntoa ja liiketila, yht. 6 046 br-m2

Rakennusaika

9/2020–3/2022

Kohde

As Oy Niittykallion Graniitti, Espoo

Sijainti

Niittykummuntie 4, Espoo, Niittykumpu

Rakennus

Asuinkerrostalo, 86 asuntoa, 4 200 km2

Rakennusaika

9/2020-12/2021

Yhteistyö Jatkeen kanssa on ollut sujuvaa. Jatkeella on töissä ihmisiä, jotka suhtautuvat omaan ammattiinsa intohimoisesti.

JUHO SANTAHARJU