Hyppää sisältöön

Kiinteistösijoittajalle Jatke on luottokumppani

.

Jatke Pirkanmaa Oy:n OP-Vuokratuotto -erikois­sijoitusrahastolle rakentama asuinkerrostalo valmistuu Tampereelle kevään 2022 aika­na. Tammelan Puistokatu 33:ssa sijaitsevat, laadukkaasti toteutetut 95 kotia ja 2 liiketilaa ovat herättäneet paljon kiinnostusta. Juuri valmistumisen kynnyksellä vain muutamia asuntoja on vuokraamatta.

”Tammelan Puistokatu 33 on meille mittava ja samalla hyvin mielenkiintoinen hanke. Kohteen erinomainen sijainti kaupungin keskustassa ja lähellä rautatieasemaa on erittäin houkutte­leva ja löytää helposti asukkaansa. Kohteessa toteutuvat tavoitteemme rakentaa laadukkaita asuntoja paikoille, jotka edistävät kestävää liikkumista kävellen, pyöräillen tai julkisilla liikennevälineillä. Hyvä sijainti myös paremmin turvaa kohteen positiivisen arvonkehityksen tulevaisuudessa”, kertoo OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahaston salkunhoitaja Antero Tenhunen.

”Yhteistyö Jatkeen kanssa on toiminut mallik­kaasti hankkeen alkumetreistä alkaen. Esittä­miimme pyyntöihin suhtauduttiin joustavasti, ja saimme toivomamme muutokset helposti toteutettua. Kun hanke sitten eteni rakenta­misvaiheeseen, kaikki sujui edelleen mutkat­tomasti. Jatkeen henkilöstö on vienyt hanketta eteenpäin aloitteellisesti ja aikataulussa, ja työmaa on toiminut poikkeuksellisen hyvin. Viime hetken paniikista ei ole tietoakaan, sen sijaan viimeistelytöille ja loppusilaukselle on varattu riittävästi aikaa”, Tenhunen jatkaa.

OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto tekee yhteistyötä muutaman vakiintuneen suuren ja keskisuuren rakennusalan yrityksen kanssa.” Ajan myötä kumppaneiksi ovat valikoituneet luotettavimmat toimijat, kuten Jatke. Kumppa­nin valinta on loppujen lopuksi kiinni ihmisistä ja luottamuksesta”, Tenhunen toteaa.

”Jatkeen kanssa asioita on helppo viedä eteen­päin, ja tiedämme, että sovituista asioista pidetään kiinni. Tammelan Puistokatu 33 oli yksi monista Jatkeen kanssa toteuttamistam­me hankkeista. Kaikki odotuksemme täyttyi­vät, joten toivomme lisää vastaavia hankkeita tulevaisuudessakin!”

Antero Tenhunen

.

Kohde As Oy Tampereen Tammelan Puistokatu 33

Sijainti Tammelan Puistokatu 33, Tampere
Rakennus Asuinkerrostalo, 95 asuntoa, 3171,5 m2 ja kaksi liiketilaa, 171,5 m2
Rakennusaika 7/2020-4/2022