Hyppää sisältöön

Keimolanmäkeen 122 kaunista vuokrakotia Avaralle

Vantaan Varikkokaarre

Jatke rakentaa koteja, joissa on hyvä olla ja elää. Tuoreimmat kodit löytyvät Vantaan Keimolanmäestä, jossa Jatke Uusimaan rakentama kahdeksankerroksinen asuinkerrostalo on valmiina ottamaan uudet asukkaat vastaan. Avaran rakennuttamaan Vantaan Varikkokaarre 7:n on lokakuussa 2021 valmistunut 122 korkotuettua vuokra-asuntoa. Tyylikkäiden, nykyaikaisten huoneistojen koot vaihtelevat 26 neliön yksiöistä aina 77,5-neliöisiin neljän huoneen asuntoihin. Keimolanmäessä luonto on lähellä, ja hyvät kulkuyhteydet varmistavat pääsyn palveluiden äärelle.

Jatke Uusimaa Oy toimi kohteen KVR-urakoitsijana. Toteutuksen lisäksi Jatke Uusimaa vastasi myös kohteen suunnittelusta ja suunnittelun ohjauksesta. Yhteistyöhön suunnittelun ohjauksen ja työmaan välillä panostettiin heti projektin alkuvaiheessa, ja tämä näkyikin hyvin laadittuina, toteutuskelpoisina suunnitelmina sekä laadukkaassa lopputuloksessa. Tehokkaan projektinhallinnan ansiosta viimeistelytöille jäi riittävästi aikaa.

Vantaan Varikkokaarre 7

Myös Jatkeen ja Avaran yhteistyö oli todella mutkatonta. ”Jatke on Avaran pitkäaikainen kumppani. Nyt valmistunut Varikkokaarteen kohde on hieno osoitus siitä, kuinka tilaajan ja urakoitsijan välinen yhteistyö saadaan toimimaan saumattomasti. Erityinen kiitos kuuluu Jatkeen työmaaorganisaatiolle ja vastaavalle työnjohtajalle. Viimeistelyn taso asunnoissa on huippuluokkaa”, sanoo Avaran rakennuttajapäällikkö Mika Toikka.

”Hanke eteni sujuvasti jo alkuvaiheesta lähtien, ja aikataulut pitivät. Kohde päästiin luovuttamaan urakkasopimuksessa sovittua ajankohtaa aikaisemmin. Kaiken lähtökohtana oli työmaahenkilöstön ja työnjohdon ammattitaito johtaa toimintaa työmaalla. Myös hyvin laaditut suunnitelmat ja yhteispeli luotettavien kumppaneiden ja urakoitsijoiden kanssa mahdollistivat onnistuneen lopputuloksen”, kertoo Jatke Uusimaa Oy:n työpäällikkö Eddy Sobott.

Lisätiedot: Jatke Uusimaa Oy, Eddy Sobott, eddy.sobott@jatke.fi