Hyppää sisältöön

Jatkeen työmaat täyttyvät kesätyöntekijöistä

Jatkeen harjoittelijat 2021
Jatkeen harjoittelijat 2021

Jatkeen kesäharjoittelijoita vuonna 2021: Tuomas Hakamäki, Henna Lindqvist, Taneli Julku ja Kasper Järvinen.

Jatke työllistää joka kesä kymmeniä nuoria työmailla ja toimistoissa. Vuosittain noin 40 % työmaidemme kesätyöntekijöistä on rakennusalan korkeakouluopinnoissaan pidemmälle edenneitä työnjohtoharjoittelijoita ja 60 % rakennusapulaisia ja haalariharjoittelijoita, jotka koostuvat nuorista toisen asteen opiskelijoista sekä aloittelevista korkeakouluopiskelijoista. Lisäksi konsernin toimistoille ja hallintoon palkataan joka kesä muutamia harjoittelijoita.

Saimme talven ja kevään 2021 aikana yli kaksisataa avointa kesätyöhakemusta, joiden joukosta löysimme lukuisia loistavia kesäharjoittelijoita. On ollut myös ilo nähdä monien edellisiltä vuosilta tuttujen harjoittelijoiden palaavan viettämään uutta kesää Jatkeella. Vakituisesta henkilöstöstämme löytyykin lukuisia työntekijöitä, jotka ovat Jatkeella vietettyjen kesien jälkeen päätyneet pysyväksi osaksi konsernimme henkilöstöä.

Haluamme toivottaa jokaisen kesätyöntekijämme lämpimästi tervetulleeksi taloon. Toivomme teille viihtyisää ja antoisaa kesää jatkelaisina!