Hyppää sisältöön

Jatkeella rakenteilla yli 2000 asuntoa pääkaupunkiseudulla

Jatke-konserni on kasvanut merkittäväksi asuntorakentajaksi Etelä-Suomen kasvukeskuksissa. Jatke Uusimaa Oy vastaa konsernin asuntorakentamisesta pääkaupunkiseudulla, jonne yhtiö on allekirjoittanut kevään aikana sopimukset yli tuhannen uuden asunnon rakentamisesta. Kokonaisvolyymi pääkaupunkiseudulle rakennettavista asunnoista kasvaa täten yli 2000 asuntoon. Rakentamisen tuotantomuodot jakautuvat tasaisesti omaperusteisten, neuvottelu-urakoiden ja urakkakilpailuiden kesken. Uudet asunnot sijaitsevat mm. Kalasatamassa, Pasilassa, Herttoniemessä, Lauttasaaressa ja Kivistössä.

”Rakennusalaa yleisteisesti vaivaavasta resurssipulasta huolimatta olemme pystyneet kasvattamaan tuotantomääriämme huomattavasti. Erityisen tyytyväinen olen mahdollisuuksistamme palvella asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme monipuolisella tuotannon jakautumisella. Vaikka asuntorakentamisemme kasvu on ollut viime vuosia voimakasta, olemme kyenneet tekemään sen hallitusti”, täsmentää Jatke Uusimaa Oy:n toimitusjohtaja Timo Ruuskanen.

Jatke on vahva suomalainen rakennuskonserni, joka muodostuu kolmesta yhtiöstä Jatke Oy:stä, Jatke Länsi-Suomi Oy:stä ja Jatke Uusimaa Oy:stä. Konsernin liikevaihto tulee olemaan tänä vuonna noin 300 M€ ja työllistämme kokonaisuudessaan reilut 400 henkilöä.

 

Lisätietoa:

Jatke Uusimaa Oy

Toimitusjohtaja, osakas

Timo Ruuskanen

timo.ruuskanen@jatke.fi

040 568 7591