Hyppää sisältöön

Jatkeella käynnistymässä kerrostalohankkeita Hervannan uudelle asuinalueelle

Jatke Pirkanmaa Oy on käynnistämässä kolme kerrostalohanketta Tampereen kaupungin luovuttamalle 2234 m2:n vuokratontille, jossa asuinrakennusoikeutta on 6000 kem2. Tontille rakennettavat As Oy Hervantajärven Kajastus ja As Oy Hervantajärven Heijastus ovat Jatkeen omia RS-hankkeita. Sijoittajakohde As Oy Hervantajärven Lumous, jossa Jatke toimii KVR-urakoitsijana, on myyty Luotsi Asuntorahastolle

 

 Hervantajärven luonnonkauniiseen ympäristöön rakennettavissa kolmessa kerrostalossa on yhteensä 122 asuntoa. Aluekokonaisuuden ja pihapiirin suunnittelussa on panostettu erityisesti yhteisöllisyyteen alueen luontoarvot huomioiden.

”Tontin maanrakennustyöt ovat käynnistyneet ja rakentaminen alkaa vaiheittain talven aikana. Omien RS-kohteidemme osalta As Oy Hervantajärven Heijastuksen suunnittelu on aloitettu ja As Oy Hervantajärven Kajastuksen ennakkomarkkinointi käynnistynyt. Raitiotien päätepysäkin vieressä olevan kohteen kiinnostus on ollut suurta ja muutamassa viikossa varausaste on noussut yli 60 prosentin”, taustoittaa Jatke Pirkanmaa Oy:n hankekehitysjohtaja Jari Seppälä.

”As Oy Hervantajärven Lumous on Luotsille erinomainen sijoituskohde. Vuokratalomme nousee Tampereen uuden raitiotien välittömään läheisyyteen. Hervantajärven lähipalvelut ja Hervannan runsaat palvelut ovat vain kivenheiton päässä”, kertoo Luotsi Asuntorahaston Tero Nikula.

”Lumous on jo kolmas kohteemme Tampereen seudulla ja sen myötä käynnistyy yhteistyö Jatkeen kanssa. Kysyntä moderneille ja hyvin suunnitelluille vuokra-asunnoille on ollut vahvaa. Ennakoimme vuokralla asumisen suosion lisääntyvän epävarmassa taloustilanteessa ja uskommekin yhteistyön Jatkeen kanssa jatkuvan vireänä rahaston kehittyessä tulevina vuosina”, jatkaa toimitusjohtaja Nikula.

Lisätiedot: Jatke Pirkanmaa Oy Jari Seppälä, Hankekehitysjohtaja, jari.seppala@jatke.fi