Jatke-konserni

Jatke rakentaa ihmisille koteja ja työpaikkoja, joissa on hyvä olla ja elää. Menestyäksemme perusasioiden on oltava kunnossa. Jatkeella tämä tarkoittaa, ettei aikatauluissa ja kustannuksissa tule yllätyksiä ja teemme sen, mitä asiakkaan kanssa on yhdessä sovittu. Saumaton yhteistyö sekä sisäisesti että ulkoisesti on tae parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Jatkeella tämä on kaiken tekemisen lähtökohta.

Jatke Oy on perustettu vuonna 2009 ja se toimii Jatke-konsernin emoyhtiönä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja kotipaikka on Kouvola.
Vuonna 2012 perustettiin Jatke Uusimaa Oy vastaamaan konsernin asuntorakentamisesta pääkaupunkiseudulla. Vuonna 2016 Turun seudun liiketoiminta yhtiöitettiin ja perustettiin Jatke Länsi-Suomi Oy. Vuoden 2019 alusta yhtiöitettiin Tampereen seudun asunto-, toimitila- sekä korjausrakentamisen liiketoiminta Jatke Pirkanmaa Oy:ksi ja konsernin julkisivurakentaminen Jatke Julkisivut Oy:ksi.

Emoyhtiö Jatke Oy:n toiminta pääkaupunkiseudulla kattaa toimitila- ja korjausrakentamisen. Jatke Oy vastaa myös konsernin yhteisestä taloushallinnosta sekä henkilöstö- ja lakiasioista sekä viestinnästä.

 

Jatke-konsernin organisaatiokaavio

 

Mitä arvostamme

  • Olemme yhtiö, jossa on hyvä olla töissä
  • Henkilöstömme tekee itsenäisiä päätöksiä ja kantaa oman vastuunsa
  • Jatkeella laatu tarkoittaa, ettei aikatauluissa tule yllätyksiä. Teemme sen mitä asiakkaan kanssa on yhdessä sovittu

Saumaton yhteistyö sekä sisäisesti että ulkoisesti on tae parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Jatkeella tämä on kaiken tekemisen lähtökohta

 

Lue Jatkeesta lisää

JATKE 10 v. YLEISESITE

JATKE LUKUINA

LISÄTIETOJA

Hannu Anttonen

Hannu Anttonen

Toimitusjohtaja

040 520 9357
010 328 7157
hannu.anttonen@jatke.fi