Jatke-konserni

Jatke rakentaa ihmisille koteja ja työpaikkoja, joissa on hyvä olla ja elää. Menestyäksemme perusasioiden on oltava kunnossa. Jatkeella tämä tarkoittaa, ettei aikatauluissa ja kustannuksissa tule yllätyksiä ja teemme sen, mitä asiakkaan kanssa on yhdessä sovittu. Tavoitteenamme on kasvaa 2020-luvulla tunnetusti parhaaksi suomalaiseksi rakennusyhtiöksi. Parhaaksi ei tulla vahingossa, vaan periksiantamattomalla yhteistyöllä.

Jatke Oy on perustettu vuonna 2009 ja se toimii Jatke-konsernin emoyhtiönä. Yhtiön kotipaikka on Helsinki, ja myös pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Vuonna 2012 perustettiin Jatke Uusimaa Oy vastaamaan konsernin asuntorakentamisesta pääkaupunkiseudulla. Vuonna 2016 Turun seudun liiketoiminta yhtiöitettiin ja perustettiin Jatke Länsi-Suomi Oy. Vuoden 2019 alusta yhtiöitettiin Tampereen seudun asunto-, toimitila- sekä korjausrakentamisen liiketoiminta Jatke Pirkanmaa Oy:ksi ja konsernin julkisivurakentaminen Jatke Julkisivut Oy:ksi. Pääkaupunkiseudun toimitila- ja korjausrakentamisliiketoiminta yhtiöitettiin Jatke Toimitilat Oy:ksi 1.1.2022 alkaen.

Emoyhtiö Jatke Oy vastaa konsernin yhteisistä tukitoiminnoista: hankekehityksestä, hankinnasta, henkilöstöasioista, kehityksestä, laadusta, lakiasioista, taloushallinnosta, tietohallinnosta, turvallisuudesta sekä viestinnästä.

 

Jatke-konsernin organisaatiokaavio

Konsernin organisaatiokaavio

 

Mitä arvostamme

  • Olemme yhtiö, jossa on hyvä olla töissä.
  • Henkilöstömme tekee itsenäisiä päätöksiä ja kantaa oman vastuunsa.
  • Teemme sen, mitä asiakkaan kanssa on yhdessä sovittu.
  • Jatkeella laatu tarkoittaa, että asiakas saa valmiin tuotteen sovitussa aikataulussa.

JATKE LUKUINA

LISÄTIETOJA

Hannu Anttonen

Hannu Anttonen

konsernijohtaja

hannu.anttonen@jatke.fi