Hyppää sisältöön

Jatke Uusimaa Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Timo Ruuskanen

20.11.2017

Lehdistötiedote 20.11.2017

Hannu Anttosen siirtyessä Jatke Oy:n toimitusjohtajaksi on Jatke Uusimaa Oy:n toimitusjohtajaksi valittu Timo Ruuskanen 20.11.2017 alkaen. Timolla on pitkä kokemus sekä rakennusliiketoiminnasta että asuntorakentamisesta. Uuteen tehtävään hän siirtyy Lemminkäinen Talo Oy:stä.

”Jatke Uusimaa on hieno yhtiö, jonka vahvan kasvun takana on erittäin sitoutunut henkilöstö. On ilo tulla osaksi tätä organisaatiota. Minulla on vahva hankekehitystausta, josta uskon olevan hyötyä Jatke Uusimaalle tulevaisuudessa. Sekä meidän että asiakkaidemme menestyksen ratkaisee kykymme toimia asiakasrajapinnassa. Tätä toimintaperiaatetta haluan vaalia ja kehittää edelleen uudessa tehtävässäni”, toteaa Timo Ruuskanen.

Jatke Oy on 2009 perustettu rakennuskonserni, jonka osaamista ovat niin asuntotuotanto, saneeraus, toimitilarakentaminen kuin kiinteistökehityskin. Jatke-konsernin liikevaihto tulee vuonna 2017 olemaan noin 260 M€ ja yritys työllistää reilut 400 henkilöä. Jatke toimii kattavasti koko Etelä-Suomen alueella omaten vahvan paikallistuntemuksen toimialueillaan. Jatkekonsernilla on toimipisteitä Kouvolassa, Helsingissä, Tampereella, Turussa, Hyvinkäällä ja Lahdessa.

Lisätietoja:
Jatke Oy
Esa Eloranta, hallituksen puheenjohtaja
esa.eloranta@jatke.fi
Puh. 0400 559 091

Jatke Uusimaa Oy
Timo Ruuskanen, toimitusjohtaja
timo.ruuskanen@jatke.fi
Puh. 040 568 7591

Lataa tiedote tästä (pdf)