Hyppää sisältöön

Jatke urakoi Lidl-myymälän Tampereelle

​​​​Jatke Pirkanmaa Oy toteuttaa KVR-urakkana Lidl -myymälän Tampereen Lakalaivaan Autovarikonkadulle. Kohde on voitettu urakkakilpailutuksen kautta. Myymälän myyntipinta-ala on noin 1400 m2 ja se tulee täydentämään Lidlin Tampereen myymäläverkostoa kesästä 2020 lähtien.

 

Uusi myymälä on uusimman Lidl-ilmeen mukaisesti asiakasystävällinen ja avara. Katolle asennetaan noin 300 paneelin aurinkovoimala, joka tuottaa vuodessa noin 85 megawattituntia sähköä. Parhaimmillaan paneelien tuottama sähkö kattaa noin 30 prosenttia myymälän sähköntarpeesta. Lisäksi parkkipaikoille tulee sähköautojen latauspiste asiakkaiden käyttöön.

 

– Jatke on päässyt rakentamaan viimeisten vuosien aikana useita Lidl-myymälöitä eri paikkakunnille. Yhteistyömme on ollut erittäin hyvä. Lidliltä tulevat suunnitelmat ovat täsmällisiä, niistä on hyvä tehdä kilpailukykyinen tarjous ja helppo edetä rakentamisvaiheeseen. Toki kokemuksestamme on ollut etua sekä tarjous- että rakennusvaiheessa. Jatke-konsernilla on Lidl-myymälöiden rakentamisesta paljon tietotaitoa, jota voimme hyödyntää tehokkaasti sisäisesti, toteaa Jatke Pirkanmaa Oy:n työpäällikkö Jouni Turtiainen.

 

-Yhteistyö Jatkeen kanssa alkoi vuonna 2014, kun aloimme rakentaa Helsingin Tukkutorin myymälää. Olemme tehneet yhteistyötä jo kymmenessä eri projektissa. Jokainen kohde on Lidlille tyypillisesti kilpailutettu avoimesti useampien toimijoiden kanssa. Jatke on useimmiten ollut taloudellisesti paras vaihtoehto. Jatke myös ymmärtää toimintatapojamme ja kuuntelee toiveitamme, kertoo Lidlin kiinteistöpäällikkö Toni Lautala.​

 

Lisätiedot:
Jatke Pirkanmaa Oy:  Jari Koski, tuotantojohtaja,  jari.koski@jatke.fi
Lidl Suomi Ky: media@lidl.fi