Hyppää sisältöön

Jatke Toimitilat Oy Ja Espoon kaupunki sopimukseen Viherkallion päiväkodin urakasta

Jatke Toimitilat Oy ja Espoon kaupunki ovat 23.2.2023 allekirjoittaneet urakkasopimuksen, jonka mukaisesti Jatke Toimitilat Oy toteuttaa Espoon kaupungille Viherlaaksoon rakennettavan Viherkallion päiväkotirakennuksen. Jatke Toimitilat Oy toimii kohteen projektinjohtourakoitsijana. Espoon kaupungin Tilapalvelujen käyttöön rakennettavan, bruttoalaltaan 3007 m päiväkotirakennuksen rakennuslupapäätös on saatu ja rakennustyöt käynnistyvät viimeistään huhtikuun 2023 alussa. Kohde otetaan käyttöön loppuvuodesta 2024. 

Hankkeessa rakennetaan tilat päiväkoti- ja leikkipuistotoimintaa varten. Tontilta on purettu vanha päiväkotirakennus Espoon kaupungin erillisurakkana. Tuleva uudisrakennus on huomattavan iso päiväkoti. Päiväkotiin tulee 12 ryhmää, jotka muodostavat 6 tuplaryhmää. Rakennuksen pohjaratkaisun johtavana periaatteena on, että jokaisen tuplaryhmän sisätilat ovat erikseen saavutettavissa ulkoa ja näin akustisesti sekä toiminnallisesti erotettavissa muista tiloista.

Rakennuksen kantavana pystyrunkona toimivat ulkoseinien sisäkuoren betonielementtiseinät, hissikuilun ja väestönsuojan teräsbetoniseinät sekä teräsbetoniset väliseinät ja pilarit. Välipohjat ja yläpohja toteutetaan ontelolaatoilla. Alapohja on osin maanvarainen, osin perusmuurein ja kantavin ontelolaatoin toteutettu tuulettuva ja ryömintätilallinen alapohja. Vesikatto tehdään kumibitumikermikatteena, ja sitä kantavat puurakenteiset kattoristikkorakenteet.

Lisätiedot:

Jatke Toimitilat Oy

Juho Varelius, yksikönjohtaja
p. 040 774 0002
juho.varelius@jatke.fi

Mikael Lähteenmäki, työpäällikkö
p. 040 848 7522
mikael.lahteenmaki@jatke.fi