Hyppää sisältöön

Jatke rakentaa liiketilan Kirkkonummelle

Jatke Oy:n kehittämä hanke on käynnistynyt Kirkkonummella. Kiinteistö Oy Kirkkonummen tähden vuokralaiseksi tulee Ruotsalainen tavarataloketju Rusta, jonka käyttöön rakennetaan uudet, noin 3000 m2 liiketilat. Jatke toimii hankkeen KVR-urakoitsijana ja sijoittajana on Apteekkien Eläkekassa.

Rakentaminen Kirkkonummen Makasiinitiellä käynnistyi maanrakennustöillä loka-marraskuun taitteessa ja uudet tilat luovutetaan käyttäjälle kesällä 2020. Valmistuessaan tavaratalo on Rustan ensimmäisiä oman konseptinsa mukaisesti rakennettuja liiketiloja Suomessa.

”Maanrakennustöiden jälkeen pääsemme aloittamaan varsinaisen rakentamisen heti vuoden vaihteen jälkeen. Myymälätilan lisäksi projektiimme kuuluvat varasto- ja lastausalueet, kausimyymälä sekä pihamyymäläalueen rakentaminen”, tiivistää Jatke Oy:n suunnittelupäällikkö Mikko Toivanen.

Lisätiedot: 

Jatke Oy: Mikko Toivanen, suunnittelupäällikkö mikko.toivanen@jatke.fi

 

Rusta on ruotsalainen tavarataloketju, joka tarjoaa tuotteita sistustukseen, puutarhaan, kauneuteen ja vapaa-aikaan. Aiemmin Rusta on vaikuttanut Suomessa näkyvimmin sen omistuksessa olevien Hong Kong -tavaratalojen kautta.
Ensimmäinen Rusta tavaratalo avattiin 1986 Gävleen Ruotsiin ja nyt tavarataloja on yhteensä yli 150 Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksasssa ja Suomessa.