Hyppää sisältöön

Jatke Oy:lle uusia urakkasopimuksia Tampereen alueelle

Jatke Oy urakoi kokonaisurakkana VTS-kodeille 2 kpl 9- kerroksisia asuintaloja autohalleineen sekä Nokian Renkaat Oyj:lle Nokialla sijaitsevan Steellastic-salin laajennuksen. Lisäksi Jatke on allekirjoittanut Tampereen Autismisäätiön kanssa KVR-urakkasopimukset kahden uudiskohteen rakentamisesta.

Tampereen Vuokratalosäätiö, Vilusen Rinne Oy ja VTS Kiinteistöpalvelu Oy muodostavat yhdessä VTS- kodit, joka on Tampereen suurin vuokranantaja. Nyt rakennettavaan uudiskohteeseen Kaukajärvelle tulee kaikkiaan 112 asuntoa, joiden bruttoala on hieman yli 7500m2.

”Urakassa uusimme myös viereisen taloyhtiön pihan autokatoksineen ja pyörävarastoineen. Kohteet valmistuvat vaiheittain vuoden 2019 loppuun mennessä”, toteaa työpäällikkö Juha Hautaniemi Jatke Oy:ltä.

Tampereen Autismisäätiölle rakennettavat kaksi kohdetta sijaitsevat vierekkäisillä tonteilla Ruskon alueella. Ryhmäkotimuotoiseen asumiseen tarkoitettuja huoneistoja rakennetaan 10, joiden yhteyteen valmistuu myös henkilökunnan toimitilat. Toisessa projektissa rakennetaan 11 tukihuoneistoasuntoa sekä liiketila. Yhteensä nämä kohteet kattavat noin 1600 rakennusneliötä. Kohteet valmistuvat tämän vuoden loppuun mennessä.

”Rakennamme uudella asuinalueella, jossa on paljon muitakin kohteita. Vaikka työmaaliikenne onkin tuttua alueen asukkaille, tulemme aktiivisesti tiedottamaan työmaaliikenteen vaaroista mm. asukasviestinnällä ja liikenteestä varoittavilla kylteillä”, täsmentää Jatke Oy:n projektipäällikkö Jouni Turtiainen.

Nokialla Jatke urakoi Nokian Renkaille Steellastic-salin laajennuksen kokonaisurakkana sisältäen sekä vanhan salin saneeraustöitä että uudisrakennuksen. Allekirjoitettu urakka on osoitus Jatke Oy:n joustavasta toimintatavasta työskennellä myös teollisuusrakentamisessa.

”Rakennuskohteemme sijaitsee tuotantolaitosalueella. Tämä asettaa erityisvaatimuksia työmaan logistiikalle ja betonirakentamiselle. Laajasti huomioitu työturvallisuus ja saumaton yhteistyö tilaajan kanssa nousevat projektissa keskiöön laadukkaan rakentamisen rinnalle. Vilkas rekkaliikenne ja normaali Nokian Renkaiden tuotanto ei voi hankaloitua käynnistyvän projektin aikana”,  toteaa Jatke Oy:n työmaainsinööri Eemeli Koskelainen.

Jatke Oy on vahva suomalainen rakennuskonserni, jonka liikevaihto tulee olemaan tänä vuonna noin 300 M€ ja työllistää kokonaisuudessaan reilut 400 henkilöä.

Lisätietoa:
Jatke Oy
Rakennuspäällikkö
Jari Koski
jari.koski@jatke.fi
040 847 5620