Hyppää sisältöön

Jatke Oy yhtiöittää toimitila- ja korjausrakentaminen -liiketoimintansa 1.1.2022 alkaen

Antti Raunemaa, Jatke Toimitilat Oy

Jatke Oy on päättänyt yhtiöittää toimitila- ja korjausrakentaminen -liiketoimintansa Jatke Toimitilat Oy:ksi 1.1.2022 alkaen.

Jatke Toimitilat Oy vastaa Jatkeen pääkaupunkiseudun toimitilahankkeista vuoden 2022 alusta alkaen. Uuden yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.1.2022 alkaen Antti Raunemaa. Raunemaa on toiminut Jatke Oy:n Pääkaupunkiseudun Toimitilat -yksikön liiketoimintajohtajana toukokuusta 2021 alkaen.

”Jatke-konsernin toimintatapaan kuuluvat itsenäiset tytäryhtiöt, joissa toimiva johto on osakkaana. Toimitilaliiketoiminnan yhtiöittäminen on jatkumo yrityksen strategiselle linjaukselle. Missionamme on olla parasta rakentamassa. Tavoitteenamme on kasvaa 2020-luvulla tunnetusti parhaaksi suomalaiseksi rakennusyhtiöksi. Parhaaksi ei tulla vahingossa, vaan periksiantamattomalla yhteistyöllä”, toteaa konsernijohtaja Hannu Anttonen.

”Jatke Toimitilat Oy:n perustaminen antaa hyvät edellytykset Jatkeen tulevaisuudelle luomalla kasvumahdollisuuksia toimitilaliiketoiminnalle. Uuden yhtiörakenteen ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin laajemman valikoiman palveluita. Vahva kokemuksemme logistiikka- ja toimitilarakentamisessa sekä korjausrakentamisessa täydentyy nyt julkisen ja yhteistoimintarakentamisen asiantuntemuksella, jota varten olemme perustaneet uuden yksikön”, kertoo Jatke Toimitilat Oy:n tuleva toimitusjohtaja Antti Raunemaa.

Uuden yhtiön perustaminen ei vaikuta Jatkeen asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden kanssa aikaisemmin tehtyihin sopimuksiin. Nykyisistä Jatke Oy:n toimitila- ja saneerausyksiköistä siirtyvä henkilöstö jatkaa uudessa yhtiössä vanhoina työntekijöinä.