Jatke Oy yhtiöittää toimitila- ja korjausrakentaminen
-liiketoimintansa 1.1.2022 alkaen

Jatke Oy on päättänyt yhtiöittää toimitila- ja korjausrakentaminen -liiketoimintansa Jatke Toimitilat Oy:ksi 1.1.2022 alkaen.

Antti Raunemaa, Jatke Toimitilat OyJatke Toimitilat Oy vastaa Jatkeen pääkaupunkiseudun toimitilahankkeista vuoden 2022 alusta alkaen. Uuden yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.1.2022 alkaen Antti Raunemaa. Raunemaa on toiminut Jatke Oy:n Pääkaupunkiseudun Toimitilat -yksikön liiketoimintajohtajana toukokuusta 2021 alkaen.

”Jatke-konsernin toimintatapaan kuuluvat itsenäiset tytäryhtiöt, joissa toimiva johto on osakkaana. Toimitilaliiketoiminnan yhtiöittäminen on jatkumo yrityksen strategiselle linjaukselle. Missionamme on olla parasta rakentamassa. Tavoitteenamme on kasvaa 2020-luvulla tunnetusti parhaaksi suomalaiseksi rakennusyhtiöksi. Parhaaksi ei tulla vahingossa, vaan periksiantamattomalla yhteistyöllä”, toteaa konsernijohtaja Hannu Anttonen.

”Jatke Toimitilat Oy:n perustaminen antaa hyvät edellytykset Jatkeen tulevaisuudelle luomalla kasvumahdollisuuksia toimitilaliiketoiminnalle. Uuden yhtiörakenteen ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin laajemman valikoiman palveluita. Vahva kokemuksemme logistiikka- ja toimitilarakentamisessa sekä korjausrakentamisessa täydentyy nyt julkisen ja yhteistoimintarakentamisen asiantuntemuksella, jota varten olemme perustaneet uuden yksikön”, kertoo Jatke Toimitilat Oy:n tuleva toimitusjohtaja Antti Raunemaa.

Uuden yhtiön perustaminen ei vaikuta Jatkeen asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden kanssa aikaisemmin tehtyihin sopimuksiin. Nykyisistä Jatke Oy:n toimitila- ja saneerausyksiköistä siirtyvä henkilöstö jatkaa uudessa yhtiössä vanhoina työntekijöinä.