Hyppää sisältöön

Jatke on allekirjoittanut sopimukset Invalidiliitto ry:n ja Salhydro Oy:n rakennushankkeista

Jatke Oy:n PKS Toimitilat on allekirjoittanut sopimukset Invalidiliitto ry:n ja Salhydro Oy:n rakennushankkeiden toteuttamisesta. Invalidiliitto ry rakennuttaa 1-kerroksinen erityisoppilaitoksen Ammattiopisto Spesian käyttöön Järvenpäähän. Salhydro Oy:lle rakennetaan uudet toimisto- ja tuotantotilat Ilvesvuoren teollisuusalueelle Nurmijärvelle.

 

Ammattiopisto Spesia saa uudet tilat käyttöönsä alkusyksystä 2020.

Ammattiopisto Spesian käyttöön Invalidiliitto ry rakennuttaa uudisrakennuksen, johon sijoittuvat kampusalueen ruokapalvelutoiminnot, laitoskeittiö ja opetukseen käytettäviä tiloja. Uudisrakennuksessa on osittainen kellarikerros, johon on sijoitettu väestönsuoja ja tekniset tilat. Kohteen purkutyöt ovat käynnissä ja tilat luovutetaan Spesian käyttöön alkusyksystä 2020.​

Salhydro Oy:lle rakennettavan toimisto- ja tuotantotilojen yhteyteen rakennetaan myös varastotiloja. Jatke toteuttaa hieman yli 7000 mkohteen KVR-urakkana. Rakennustyöt aloitetaan syyskuussa ja uudisrakennukset luovutetaan tilaajalle loppukesästä 2020.

 

”Saadut hankkeet käynni​stävät alkavan syyskauden hyvin. Alkuvuonna rakentamisen epävarmuus heijastui myös meidän tilauskantaamme, mutta kesän jälkeen tilanne on kääntynyt positiiviseen suuntaan. Neuvottelun alla on useampi mielenkiintoinen kohde ja arvioisin ensivuoden tilauskannan muodostuvan hyväksi vielä tämän syksyn aikana” valottaa Jatke Oy:n PKS Toimitilojen johtaja Pauli Karjalainen.

Lisätiedot: Pauli Karjalainen, johtaja, Jatke OY Toimitilat, pääkaupunkiseutu. pauli.karjalainen@jatke.fi

 

Nurmijärveläinen Salhydro Oy tuo maahan ja myy hydrauliikkaa, pneumatiikkaa, teollisuusletkuja, liittimiä ja kunnossapitotarvikkeita alan parhailta valmistajilta euroopasta ja yhdysvalloista.

Ammattiopisto Spesia on ammatillinen erityisoppilaitos, joka kouluttaa nuoria ja aikuisia, joilla on erityisen tuen tarve. Spesia on osa Invalidiliitto ry:n palveluita. 

​​​