Hyppää sisältöön

Jatke luovutti vuodenvaihteessa kaksi merkittävää kohdetta

Jatke Länsi-Suomi Oy on luovuttanut RS-kohteen Turussa ja Jatke Oy hybridikohteen Lauttasaaressa Helsingissä. Molemmissa kohteissa on pystytty uudistamaan vanhaa ja kehittämään tiiviiseen kaupunkirakentamiseen uusia asuntoja ja palvelumuotoja.

Uudet asukkaat ​Aurajoen rantaan

Jatke Länsi-Suomi Oy luovutti As Oy Minerva Bost Ab:n uusille asukkaille joulukuun lopulla. Kohde sijaitsee Aurajoen rannan läheisyydessä osoitteessa Linnankatu 59 b.  Täydennysrakentamisena toteutetussa kohteessa on kaikkiaan 65 huoneistoa, jotka jakautuvat kompakteista 25 neliön yksiöistä aina tilaviin 95 neliön perhekoteihin. Kiinteistöön rakennettiin myös kaksikerroksinen parkkihalli, josta on suora yhteys rakennuksen porrashuoneeseen ja hissiin. Lisäksi asukkaiden yhteiskäyttöön valmistui laadukas saunaosasto ja tulossa on myös viihtyisä oleskelupiha korkealle katutasosta autohallin kannelle. Kohde oli Jatkeen omaperusteinen hanke.

 

 

 

As Oy Melkonkatu 22 ja As Oy Helsingin Itälahdenkatu 21 luovutettu asiakkaille

Jatke Oy:n kehittämä kiinteistökehitysprojekti Lauttasaaressa, As Oy Helsingin Melkonkatu 22 ja As Oy Helsingin Itälahdenkatu 21, on luovutettu.Hankkeen ensimmäinen osa, As Oy Helsingin Melkonkatu 22, luovutettiin kesäkuun lopulla, johon valmistuivat Attendo Oy:lle modernit hoivatilat 61 asukkaalle ja seitsemäntoista vuokra-asuntoa. Joulukuussa luovutettiin As Oy Helsingin Itälahdenkatu 21, jonne rakennetiin OP:lle 64 vuokra-asuntoa ja Touhulalle 58 paikkainen päiväkoti. Molemmat kohteet luovutettiin tilaajalle noin kuukauden etuajassa. Hybridi-kohde on kokonaispinta-alaltaan 14 500m2 ja sen omistaa OP Kiinteistösijoitus Oy:n hallinnoimat rahastot OP-Palvelukiinteistöt ja OP-Vuokratuotto. Jatke Oy toimii kohteen KVR-urakoitsijana.