Hyppää sisältöön

Jatke luovuttanut useita kohteita Pirkanmaalla

Vihnuskoti Nokialla.

Tampere lähialueineen on yksi voimakkaimmin kehittyvistä alueista Suomessa, mikä näkyy myös Jatkeen toiminnassa. Alkuvuoden aikana yhtiöllä on valmistunut useita kohteita ja kevät jatkuu yhtä kiireisenä. Paikallisena ja pitkäaikaisena toimijana Jatkeella on vahva asema Tampereen seudulla.

Alkuvuoden aikana on valmistunut Vihnusrinnesäätiölle palvelukoti Nokialle. Nelikerroksisessa palvelutalossa on yhteensä 90 hoiva-asuntoa, 18 tukiasuntoa sekä yleisiä tiloja henkilökunnan ja asukkaid​en päivittäiseen käyttöön. Tampereen Autismisäätiölle luovutettiin kaksi uudiskohdetta, joissa on yhteensä reilut kaksikymmentä ryhmä- ja tukihuoneistoasuntoa, henkilökunnan toimitiloja sekä toisessa rakennuksessa liiketilat. Nokian Renkaiden Steellatic-salin laajennus sisälsi sekä vanhan osan saneeraamisen että uudisrakennuksen. YH-Kodit Oy:lle luovutetussa asuinkerrostalossa oli 58 asuntoa sekä liiketilat ja TAYS Valkeakosken yksikölle valmistui uudet vastaanotto- ja hallintotilat.

”Vuoden vaihde ja kuluva kevät ovat olleet positiivisen sykkeen aikaa. Valmistuneet kohteet menivät saadun asiakaspalautteen ja omien tuntemustemme mukaan erittäin hyvin. Käynnissä olevat projektit etenevät aikataulussa ja loppuvuosikin näyttää sopimus- ja tilauskannan osalta vähintään budjetin mukaiselta. Suurin osa valmistuneista ja käynnissä olevista urakoista on tullut kilpailutuksen kautta. Tämä kertoo meille, että asiakkaamme arvostavat hintakilpailukykyämme, joustavuuttamme ja luotettavuuttamme. Toki perusasioiden, laadun ja ammattitaidon, on oltava kunnossa, jotta yhteistyölle on jatkuvuutta. Ja ovathan ne, koska usean asiakkaan kanssa olemme jatkaneet uusien urakoiden parissa nyt valmistuneiden kohteiden jälkeen”, toteaa Jatke Pirkanmaa Oy:n tuotantojohtaja Jari Koski.​

Lisätiedot: Jari Koski, tuotantojohtaja, Jatke Pirkanmaa Oy. P. 040 847 5620, jari.koski@jatke.fi