Hyppää sisältöön

Jatke Länsi-Suomi Oy:n projektit näkyvät Turun ja turkulaisten arjessa

 

Yhteistyö Lidlin kanssa toi Turkuun kaksi uutta myymälää

Jatke Länsi-Suomi Oy on toteuttanut Turkuun KVR-urakoina Lidl Skanssin (rakennusaika 2-11/2018, laajuus 2389 m2) ja Lidl Vähäheikkilän (rakennusaika 4/2018 – 2/2019, laajuus 2739 m2) myymälät.
”Projektit pysyivät aikataulussa, budjetissa ja yhteistyö Lidlin päädyn kanssa oli kautta linjan sujuvaa. Myös työmaahenkilöstö ansaitsee kiitokset: kaikki pelasivat hyvin yhteen ja työnjohto oli osaavaa. Kaiken kaikkiaan molemmat projektit onnistuivat hienosti odotusten mukaan”, Jatke Länsi-Suomen työpäällikkö Lassi Tuhkanen kertoo.

Jatkeen kumppanina talotekniikan osalta molemmissa hankkeissa oli Caverion, joka toi synergiaa projekteihin. Urakkasisällöllisesti Skanssi ja Vähäheikkilä erosivat toisistaan siten, että Skanssi toteutettiin MK15 ja Vähäheikkilä MK17 myymäläkonseptilla. ”Myymäläkonseptien olennaisimmat näkyvimmät erot ovat huomattavissa erilaisissa julkisivuissa ja esimerkiksi sisäpuolella henkilöstön tiloissa”, kertoo Lidl Suomen projektipäällikkö Markus Laine ja päättää: ”Tilaajana olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Jatkeen kanssa molempien projektien osalta”.

Lisätiedot: Lassi Tuhkanen, työpäällikkö, Jatke Länsi-Suomi Oy. lassi.tuhkanen@jatke.fi tai 044 702 2217

 

Turun yliopistollinen keskussairaala

Toimivan sairaalan julkisivun korjaus on tasapainottelua asiakkaiden viihtyvyyden varmistamiseksi

Jatke Länsi-Suomi toteuttaa seuraavan vuoden aikana Turun Yliopistollisen keskussairaalan julkisivukorjauksen, jossa rakennuksen vanha rappaus puretaan ja tilalle toteutetaan kolmikerrosrappaus. Tämän lisäksi kaikki ikkunat vaihdetaan. Työt toteutetaan kokonaisuudessaan telineiltä ja projekti vaatii erityistä joustavuutta ja tiivistä yhteistyötä tilaajan kanssa, sillä toiminta sairaalassa jatkuu koko hankkeen ajan. ”Esimerkiksi pölynhallinta ja ikkunanvaihdon aikataulutus vaatii paljon järjestelyitä. Yhdessä tilaajan kanssa onkin sovittu, että osa töistä tehdään kokonaan ilta- ja viikonloppuaikaan, jolloin keskeisellä paikalla sijaitsevan sairaalan ympäristössä on vähemmän ihmisiä liikkeellä”. Vastaava työnjohtaja Niko Julin kuvailee. Työt TYKSissä aloitetiin 3/2019 ja ne päättyvät 5/2020.

Lisätiedot:  Niko Julin, vastaava työnjohtaja, Jatke Länsi-Suomi Oy. niko.julin@jatke.fi tai p. 050 436 6321