Hyppää sisältöön

Hybridityö, yhteisöllisyys ja vapaa-aika yhdistyvät Goforen uudella pääkonttorilla

Pörssiyhtiö Goforen pääkonttori Tampereella on muuttanut uuteen GO21-toimitilakortteliin. Digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiön monimuotoiset tilat mahdollistavat hybridityön sekä kohtaamiset tiimien, asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Työntekijöiden yksilölliset tarpeet on huomioitu toimiston suunnittelussa. Pääkonttori taipuu myös vapaa-ajan viettoon, harrastamiseen ja kuntoiluun. GO21-kiinteistön on toteuttanut KVR-urakoitsijana toiminut Jatke Pirkanmaa, jolle noin 50 miljoonan euron projekti oli sen historian suurin hanke. Sijoittajakumppani A. Ahlström Kiinteistöille hanke täytti kaikki investoinnille tärkeät kriteerit.

GO21-toimitilakortteli sijaitsee rautatieaseman vieressä, Tampereen historiallisten Tavara-aseman ja Morkun aukion läheisyydessä osoitteessa Peltokatu 34. Gofore on merkittävän asiantuntijayritysten keskittymän päävuokralainen. Muita GO21:een siirtyviä IT- ja teknologiayhtiöitä ovat CGI, 61 NorthPoint Solutions, M-Files ja Fellowmind. Myös Jatke Pirkanmaa ja ravintola- ja kahvilatoiminnasta vastaava Aitoleipä toimivat kiinteistössä.

Goforella on Tampereella noin 360 asiantuntijaa ja kaikkiaan henkilöstöä Suomessa ja Euroopassa yli 1 400. Pääkonttori noudattaa yhtiön toimitila- ja työympäristökonseptia. Tiloista löytyy myös mm. peli- ja harrastehuone, kuntoilutila, studio ja bändihuone. Sauna- ja tapahtumatilat ovat paitsi asiakas- ja sidosryhmätapaamisille, myös henkilöstön käytössä vapaa-ajalla.

”Uusi pääkonttorimme tukee yrityksemme kasvutavoitteita erinomaisesti. Työelämä monimuotoistuu, ja me Goforella haluamme palvella yksilöllisesti useiden eri työntekijäryhmien tarpeita, sitouttaa henkilöstöämme sekä erottautua haluttuna työnantajana. Toimitilojemme tarkoitus Tampereella, muualla Suomessa ja kansainvälisesti on mahdollistaa entistä paremmin tapaamiset, olla hyvin saavutettavissa sekä tukea yhteisömme hyvinvointia ja jaksamista. Pääkonttorimme on luonteva ja inspiroiva kohtaamispaikka paitsi asiantuntijoillemme, myös asiakkaillemme, sidosryhmillemme ja laajemmallekin yhteisölle”, sanoo Goforen toimitusjohtaja Mikael Nylund.

“GO21:n rakentaminen oli Jatkeelle erityisen merkittävä hanke. Projekti oli kokoluokassaan Jatke Pirkanmaan historian suurin yksittäinen hanke, johon sisältyi myös Tavara-aseman ja rautatieläisten asuintalon peruskorjaus ja uudistus. GO21 tulee olemaan Tampereen ensimmäinen LEED Platinum -tason ympäristösertifikaatin omaava toimistotalo. Rakennukselle on haettu myös tilankäyttäjien hyvinvoinnin huomioiva WELL-sertifiointi. Keskeinen sijainti rautatien ja vilkkaasti liikennöidyn kadun läheisyydessä otettiin suunnittelussa huomioon ulkoseinien äänieristävyydellä ja rakenteiden tärinävaimennuksella. Vuokralaiset arvostavat myös laadukkaasti äänieristettyjä tiloja, hyviä sisäilmaolosuhteita sekä läsnäolo- ja päivänvalotunnistimilla ohjattua valaistusta. Uutta teknologiaa edustavat mm. aurinkosäteilijät. Katoilla on noin 400 m2:n aurinkosähköjärjestelmä, jossa on minimoitu varjostumisen vaikutukset. Järjestelmä tuottaa sähköä keskimäärin 64 MWh vuodessa”, kertoo Jatke Pirkanmaan projektijohtaja Rauno Kulmala.

”A. Ahlström Kiinteistöt keskittyy laadukkaisiin toimitilakohteisiin kasvukeskuksissa. Tampereen markkinaa oli tutkittu jo pitkään ennen tätä tontinluovutuskilpailua. Tämä hieno kehityskohde täytti kaikki kriteerimme. Vahva ankkurivuokralainen, luotettava toteuttaja ja sertifioitu laadukas kohde elinvoimaisen Tampereen ytimessä. Vuokraus on edennyt erinomaisesti ja vuokralaiset muodostavat yhdessä merkittävän osaamiskeskittymän. GO21-kohdetta ja lähialuetta on jo ehditty kutsua jopa Tampereen Piilaaksoksi”, sanoo A. Ahlström Kiinteistöjen kiinteistöjohtaja Pia Lindborg

Tämä hieno kehityskohde täytti kaikki kriteerimme. Vahva ankkurivuokralainen, luotettava toteuttaja ja sertifioitu laadukas kohde elinvoimaisen Tampereen ytimessä. 

A. Ahlström Kiinteistöjen kiinteistöjohtaja Pia Lindborg

GO21- toimitilakortteli
www.go21.fi