Hyppää sisältöön

Harjannostajaisia vietettiin As Oy Pirkkalan Välkkeen työmaalla

Helmikuun 15. päivänä kokoontui tyytyväistä väkeä juhlistamaan As Oy Pirkkalan Välkkeen harjakorkeutta. Paikalla oli rakenteilla olevan RS-kohteen tulevia asukkaita ja hankkeen tekijöitä.

Halutulla Pirkkalan Pereen alueella sijaitsevan As Oy Pirkkalan Välkkeen myynti ylitti ennakko-odotukset: kaikki asunnot myytiin ennätysajassa, kahdeksan kuukautta ennen kohteen valmistumista. Suurta suosiota nauttinut Välke saakin rinnalleen As Oy Pirkkalan Kimmelin. Uuden RS-kohteen ennakkomarkkinointi on jo käynnistynyt ja kohde valmistuu noin vuotta myöhemmin kuin Välke eli keväällä 2020.

Harjannostajaisperine elää vahvana

Kohteeseen tutustumisen jälkeen harjannostajaisvieraille tarjottiin lohisoppa, jonka nauttimisen yhteydessä harjannostajaispuheen piti Jatke Pirkanmaa Oy:n toimitusjohtaja Jukka Hannus.

 

Jatke Pirkanmaa Oy:n toimitusjohtaja Jukka Hannus

” Harjannostajaiset ovat olleet ja ovat edelleen tärkeä merkkipaalu rakennusprojekteissa. Hienoa, että perinne elää vahvana vielä tänä päivänäkin. Suunnittelijat, rakennusmiehet ja tulevat asunnonomistajat; haluan kiittää Teitä jokaista hankkeelle antamastanne panoksesta. Erityisesti haluan vielä kiittää työnjohtoa, joka pitää naruja käsissään ja auttaa porukkaa onnistumaan yhdessä tällaisissa upeissa projekteissa”.

Puheessaan Hannus muisteli myös, kuinka Jatkeen laadukas rakentaminen teki häneen vaikutuksen taloon tultuaan syksyllä 2018.

”Vierailimme marraskuussa Välkkeen työpäällikkö Jouni Turtiaisen kanssa täällä Välkkeen työmaalla. Kyseessä oli itselleni ensimmäinen kohde, johon Jatkeelle tultuani tutustuin. Jännittynyt fiilikseni muuttui nopeasti ylpeydeksi, kun peilasin Välkeellä näkemääni aiemmin urani varrella kokemaani. Tällä tiimillä on hyvä tehdä töitä yhdessä ja rakentaa Välkeestä sellainen talo, jossa on hyvä asua ja elää ja josta voimme rakentajina olla ylpeitä kohteen valmistuttua”, Hannus päätti puheensa.

 

Odottavan aika ei ole ollut vielä pitkä

Yksi As Oy Pirkanmaan Välkeen tulevista asukkaista on Auli Savikko. Hän on asunut Pereen alueella jo useamman vuoden.

”Muistaakseni Pirkkalan Sanomista näin ensimmäisen mainoksen, että alueelle rakennetaan uusi kerrostalo. Kiinnostuin välittömästi, koska alue on kerrassaan loistava. Voi yksinkertaisesti todeta alueella yhdistyvän modernin kaupunkimaisen elämän ja kodikkaan maalaiskunnan parhaat puolet. Upea luonto, esteetön järvinäkymä, hyvät yhteydet Tampereelle sekä Pirkkalan kunnan hyvät palvelut. Kyllä täällä ihmisen kelpaa asuskella”, toteaa tyytyväinen Auli Savikko.

Auli kertoo, että aika on kulunut yllättävän nopeasti. Ensin muutto tuntui kuulemma kaukaiselta ajatukselta, mutta rakennuksen nousua seuratessa on myös muuttokuume hiljalleen nousemassa. Olo on odottava, mutta rauhallinen sillä Jatke Pirkanmaan Oy:n hankekehityspäällikkö Janne Kilpuan kanssa yhteistyö on sujunut hyvin koko rakennusprojektin ajan.

 

 

Lue Välkkeestä lisää: 
As Oy Pirkkalan Välke valmistumassa aikataulussa >>
Referenssi: Pirkkalan Välke >>