Hyppää sisältöön

Hämeenlinnan pysäköintilaitos luovutettu

Asemanseudun palvelu- ja pysäköintilaitos Hämeenlinnassa on luovutettu Hämeenlinnan Pysäköinti Oy:lle. Pysäköintitilojen lisäksi kohteeseen tulee kaksi liikehuoneistoa, joiden kokonaispinta-ala on n. 750m2Jatke Oy toimi hankkeen kokonaisurakoitsijana.

Pysäköintipaikkoja hieman yli 20 000 brm2:n kohteessa on 600 kappaletta. Kaikki autopaikat on varustettu moottorilämmityspistokkeella ja sähköauton latausyksiköllä. Modernissa pysäköintilaitoksessa on tilat myös autopesulalle, rengasvarastolle, polkupyörien pysäköinnille sekä sähköavusteisten pyörien akkujen lataukselle.

”Arkkitehtuurisesti monimuotoinen rakennus, jonka julkisivu rakennettiin poltetusta tiilestä ja Corten teräksestä, istuu alueen maisemaan erittäin hyvin. Pysäköintilaitoksen luovuttamisen jälkeen jatkamme vielä kohteen kahden liiketilan rakentamista, joihin valmistuu toimistotiloja Senaatti-kiinteistöjen ja Hämeenlinnan kaupungin käyttöön”, toteaa Jatke Oy:n rakennuspäällikkö Esa Rautanen.

Hämeenlinnan palvelu- ja pysäköintilaitos on saanut nimekseen Pööli, jonka keksivät naapurissa sijaitsevan päiväkodin lapset.

 

Lisätietoa: Jatke Oy, rakennuspäällikkö Esa Rautanenesa.rautanen@jatke.fi