Hyppää sisältöön

Asuntomyynti

Asunto Oy Tampereen Hervantajärven Heijastus

ASUNTO OY TAMPEREEN HERVANTAJÄRVEN HEIJASTUS

Asunto Oy Hervantajärven Heijastus tarjoaa asukkailleen virkistävän tuulahduksen luonnon rauhaa, Hervannan hyvät palvelut ja ratikkalinjan suoraan Tampereen ytimeen. Yhteisöllinen pihapiiri, luonto ja useat liikuntamahdollisuudet tekevät Hervantajärven alueesta ainutlaatuisen kokonaisuuden.

Osoite: Makkarajärvenkatu 72 C, 33720 Tampere

Huoneistokoot: 25,5 – 71 m2

Huoneistojen lukumäärä: 37

Valmistuminen: 06/2022

Tontin omistus: vuokra

Heijastus vie luonnon äärelle

LUONTO

Luonto maalaa Hervantajärven maiseman asukkaalleen ainutlaatuiseksi ja useat liikuntamahdollisuudet viimeistelevät Asunto Oy Tampereen Hervantajärven Heijastuksen ikimuistoiseksi kokonaisuudeksi. Luonnonsuojelualue järvineen, hiihto-, juoksu- ja patikoimisreitteineen tarjovat mahdollisuuden liikkua ja retkeillä alueen puhtaassa luonnossa suoraan kotiovelta.

LIIKENNEYHTEYDET

Hervanta tarjoaa asukkailleen hyvät julkiset liikenneyhteydet ja loistavat kevyen liikenteen väylät. Väyläverkostot tukevat myös liikkumista omalla autolla. Tulevaisuudessa julkiset liikenneyhteydet parantuvat entisestään, kun uusi raitiotie valmistuu kulkemaan Hervannan kautta. Tampere-Helsinki -moottoritie avautuu autoilijalle muutamassa minuutissa ja Jyväskylän suuntaan pääset lähes kotipihaltasi.

PALVELUT

Hervanta on kuin kaupunki kaupungin sisällä monipuolisine palveluineen. Kauppakeskus päivittäistavarakauppoineen ja erikoisliikkeineen, apteekki, pankki, kirjasto, koulut ja päiväkodit, ravintolat sekä ammattikorkeakoulu ja yliopisto löytyvät vain kävelymatkan päästä. Penkkiurheilunälkää voi tyydyttää Tampereen Ilveksen ja Tapparan pyhätössä, Hakametsän jäähallissa, jonne pääset kätevästi Hervannan valtaväylää pitkin.

YHTEISÖLLISYYS

Asunto Oy Tampereen Hervantajärven Heijastuksen asunnot ja aluekokonaisuus ovat suunniteltu viihtyvyyttä ja eri tarpeita ajatellen. Pihapiiri heijastaa alueen luontoa ja yhteisöllisyyttä. Asukkaiden käytössä on pihasauna, josta voi siirtyä vilvoittelemaan oleskelukatoksen varjoon tai ihastelemaan pergolan kauneutta. Pihapiirissä on myös hyötypuutarha, joka tarjoaa halukkaille multasormille arjen askaretta.

Kohteen myynti

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.