Tammelan Puistokatu

Tampereen suosituimmalle asuinalueelle Tammelaan, Torin kupeeseen nousee As Oy Tammelan Puistokatu. Loistavalla sijainnilla olevan kerrostalokohteen ennakkomarkkinointi käynnistyy alkuvuodesta 2020 ja asukkaille kodit ovat muuttovalmiita vuoden 2021 lopulla.

Jätä yhteystietosi tämän sivun lomakkeella, niin kuulet hankkeen vaiheista ensimmäisten joukossa.

Osoite: Tammelan Puistokatu 31, Tampere

Huoneistokoot: 1h-k - 3-4h+k / 20m² - 87m²

Huoneistojen lukumäärä: 75

Valmistuminen: Loppuvuosi 2021

Tontin omistus: Oma

 

As Oy Tammelan Puistokatu on moderni uudiskohde idyllisellä Tammelan asuinalueella. Kohteeseen tulee kaikkiaan 75 asuntoa, autopaikkoja ja edistykselliset yhteistilat asukkaiden käyttöön. Asuinkerrostalon katutasossa on kaksi liiketilaa ja muutamia asuntoja, jotka avautuvat omalle rauhalliselle pihalle. Pääsääntöisesti asunnot sijoittuvat kerroksiin 2 – 8, joiden pinta-alat vaihtelevat tehokkaista 20 neliön yksiöistä aina tilaviin 87 neliön kolmioihin. Kerrostalon yhdeksännessä kerroksessa sijaitsevat osakkaiden yhteiskäytössä olevat innovatiiviset sauna-, suihku- ja pukeutumistilat, mukavaan yhdessäoloon soveltuva olohuone minikeittiöllä, kuntoilutila sekä ulkoterassi.

 

Laatu on viitoittanut As Oy Tammelan Puistokadun suunnittelua, olipa sitten kyseessä tuleville asukkaille rakennettavat kodit, sisääntuloaulat, talopesula, kuntoilutilat tai vaikkapa polkupyörien säilytystilat. Ylimmän kerroksen edistykselliset yhteistilat on helppo varata kännykkäsovelluksella, jolloin varaustilanne ratkaisee rentouttavan saunahetken etkä ole sidottu viikonpäivään ja kellonaikaan. Laatu tarkoittaa kohteessamme myös omaa tonttia, edullisia asuinkustannuksia ja sijaintia, koska haluamme rakentaa sinulle kodin, jossa on hyvä olla ja elää vielä vuosienkin päästä.

 

 

Tammelan Puistokadun sijainti on kuin tehty laadukkaaseen kaupunkiasumiseen, sillä se sykkii elämää ja elinvoimaa. Tammelan kaupunginosa omaa vahvan identiteetin, jonka sydämenä toimivan Tammelan Torin kauppiaat palvelevat kaupunkilaisia aktiivisesti niin kesä- kuin talvipäivinäkin. Tammelasta löytyy poikkeuksellisen paljon kivijalkaputiikkeja, ravintoloita, kahviloita sekä muita palveluja niin laadukkaaseen arkeen kuin juhlan hetkiin. Tammelan Puistokatu on ainutlaatuinen mahdollisuus, sillä näin keskeiselle paikalle ei ole mahdollista rakentaa lisää.

KOHTEEN MYYNTI

Anssi Kankaanpää

Anssi Kankaanpää

Hankekehitysjohtaja
Jatke Pirkanmaa Oy
Asuntomyynti ja kaava-/ kiinteistökehittäminen

050 577 1530
010 526 1763
anssi.kankaanpaa@jatke.fi jätä yhteystietosi
Tammelan Tori
100m
Tammela Stadion
300m
Lähikauppa
100m
Rautatieasema
400m
Tampere-talo
500m
Lentoasema
13.5 km
TAYS
2,5km
Stockmann
600m

KOHTEEN MYYNTI

Anssi Kankaanpää

Anssi Kankaanpää

Hankekehitysjohtaja
Jatke Pirkanmaa Oy
Asuntomyynti ja kaava-/ kiinteistökehittäminen

050 577 1530
010 526 1763
anssi.kankaanpaa@jatke.fi

Ota yhteyttä