Asunto Oy Helsingin Sara valmistuu Helsingin Kalasatamaan kuuluvalle Verkkosaaren urbaanille asuinalueelle. Kantakaupungin kupeessa sijaitsevan Helsingin Saran asukkaana nautit merestä, luonnosta ja alueen monipuolisista palveluista, vain lyhyen metromatkan päässä Helsingin keskustan sykkeestä.

Helsingin Sara on Hitas-kohde

Hitas-tuotanto on vapaarahoitteista omistusasuntotuotantoa, joka toteutetaan aina kaupungin vuokraamalle tontille. Kaupunki sääntelee hankkeiden hinta- ja laatutasoa sekä asuntojen myyntiä. Hitas-sääntely toteutetaan käytännössä hankkeiden tontinvarauspäätöksiin, tontinvuokrasopimuksiin ja yhtiöjärjestyksiin liitettävillä ehdoilla sekä rakennuttajan allekirjoittamalla sitoumuksella. Rakennuttajan kannalta Hitas-prosessissa kaupungilta osapuolina ovat Hitas-alueryhmä ja Hitas-työryhmä sekä kaupunkiympäristön tontit-yksikkö, rakennusvalvontapalvelut, asuntopalvelut ja tilapalvelut.

 

Kohteen arvonta-aika on alkanut. Lähetä toiveesi ”osallistu arvontaan” – välilehdellä.

 

Osoite: Verkkoneula 6, 00580 Helsinki

Huoneistokoot: 31 m²-95 m²

Huoneistojen lukumäärä: 64

Valmistuminen: Avoin, tarkentuu alkuvuodesta 2023, kun rakentaminen alkaa

Autopaikat: Yhteiskäyttöön tuleva autohalli

Lämmitysmuoto: Kaukolämpö

Tontin omistus: Vuokralla, maanvuokraaja Helsingin kaupunki. Tontinvuokravastike sisältyy hoitovastikkeeseen (arvio 8,20 € / m²)

KOHTEEN MYYNTI

Juuso Kallioranta

Juuso Kallioranta

asuntomyyntipäällikkö
Jatke Uusimaa Oy

050 357 5258
010 526 1838
juuso.kallioranta@jatke.fi

    Ota yhteyttä