As Oy Turun Nuppulan Portti

Jatke rakentaa Turun Nuppulantielle Länsikeskuksen alueelle, tyylikkään 5-kerroksisen kerrostalon vehreiden puistoalueiden ja hyvien liikenneyhteyksien tuntumaan. Uudisasuntokohteeseen valmistuu yhtensä 29 erikokoista omistusasuntoa erilaisilla tilaratkaisuilla. Tämä kohde tulee alueellaan olemaan ainutlaatuinen, lähellä palveluita mutta myös hyvien kulkuyhteyksien varrella sekä energiatehokas.

Kohteen ennakkomarkkinointi on käynnissä, jätä yhteystietosi oikealla niin pääset ensimmäisten joukossa varaamaan uuden kotisi ja vaikuttamaan sen mahdollisuuksiin! Lisäksi lähetämme sinulle ennakkomateriaalia sähköpostitse. 

Osoite: Vakka-Suomentie 87, Turku

Huoneistokoot: 1h+kt - 3h+kt+s / 30,5 - 81,5 m²

Huoneistojen lukumäärä: 29

Valmistuminen: kevät 2021

Autopaikat: kyllä, hallissa pihakannen alla, josta suora kulku porrashuoneeseen ja hissille

Lämmitysmuoto: maalämpö

Tontin omistus: oma

KOHTEEN MYYNTI

Jatke Länsi-Suomi Oy

Jatke Länsi-Suomi Oy

Pronssikuja 1
21410 Vanhalinna

turku@jatke.fi jätä yhteystietosi

Laadukasta elämää kodissa, jonka ilmeestä ja tyylistä päätät sinä

Ihana koti tarjoaa toimivaa lisäarvoa ja viihtyvyyttä arkeen. Kotona vietetty aika synnyttää paljon muistoja tärkeistä hetkistä, siksi kutsummekin sinut rakentamaan kanssamme juuri sitä kotia, jossa sinun on hyvä olla ja elää.

As Oy Nuppulan Portti tarjoaa tilaratkaisuja elämän eri tarpeisiin. Valittavana on tilavia yksiöitä, erikokoisia valoisia kaksioita tai kolmioita. Kaikkiin asuntoihin tulee lasitettu tai ranskalainen parveke. Osassa asuntoja on vaatehuone helpottamaan laadukasta arkea.
Ylimmän kerroksen sekä osa 3. kerroksen kodeista tarjoavat asukkailleen oman kattoterassin lyömättömän fiiliksen.

Kotisi lopullisen tyylin ja tunnelman valitset sinä. Olemme suunnitelleet valmiiksi kolme eri sisustusmaailmaa: klassisen, elegantin ja modernin, joista voit valita tai yhdistää  mieleisesi kokonaisuuden. Ennakkomarkkinointivaiheessa on myös mahdollista toteuttaa neljän huoneen asunto, jonka koko on 84,5 m² – ole meihin siis pian yhteydessä.

Rauhallinen piha ja kehittyvä asuinalue

Liikeenteeltä suojaisa oleskelupiha rakentuu sisäpihalle autohallin kannen päälle, katutasoa korkeammalle. Piha tarjoaa oivan paikan seurusteluun pergolan katveessa tai pikkuväen leikkeihin leikkialueella. Autohalliin rakentuu tilavien pysäkointitilojen lisäksi myös säilytystilat polkupyörille.

Turun länsikeskuksen alueelle kehittyy uusi asuinyhteisö monipuolisten palveluiden välittömään läheisyyteen. Alueen liikenneyhteydet, joukkoliikenne mukaan lukien, ovat erinomaiset. Turun keskustan tai Raision tavoittaa 10 minuutissa sekä Helsingin ja Tampereen valtateiden solmukohdat ovat myös lähellä.

Havainnekuva valmiista rakennuksesta
Havainnekuva ilmasta
Turun kauppatori
3 km
Turun päärautatieasema
3 km
Kauppakeskus Mylly, Raisio
4 km
Lähimmät päiväkodit alle
1 km
Teräsrautelan Koulu
400 m
Rieskalähteen Koulu
1,5 km
Länsikeskuksen ostoskeskus
600 m
Kuntoilumahdollisuudet alle
1 km

KOHTEEN MYYNTI

Jatke Länsi-Suomi Oy

Jatke Länsi-Suomi Oy

Pronssikuja 1
21410 Vanhalinna

turku@jatke.fi

Ota yhteyttä