As Oy Turun Nuppulan Portti

As Oy Turun Nuppulan Portti sijaitsee Länsikeskuksen alueella, johon kehittyy uusi asuinyhteisö monipuolisten palveluiden välittömään läheisyyteen. Lasten koulutie, matka kuntopolulle tai kauppakeskukseen – kaikki vain muutaman minuutin päässä omalta kotioveltasi. Uudisasuntokohteeseen valmistuu yhtensä 29 erikokoista omistusasuntoa erilaisilla tilaratkaisuilla.

Kohteen ennakkomarkkinointi on käynnissä, jätä yhteystietosi oikealla niin pääset ensimmäisten joukossa varaamaan uuden kotisi ja vaikuttamaan sen mahdollisuuksiin! Lisäksi lähetämme sinulle ennakkomateriaalia sähköpostitse. 

Osoite: Vakka-Suomentie 87, Turku

Huoneistokoot: 1h+kt - 3h+kt+s / 30 - 81 m²

Huoneistojen lukumäärä: 29

Valmistuminen: kevät 2021

Autopaikat: hallissa pihakannen alla, josta suora kulku porrashuoneeseen ja hissille

Lämmitysmuoto: maalämpö

Tontin omistus: oma

KOHTEEN MYYNTI

Jatke Länsi-Suomi Oy

Jatke Länsi-Suomi Oy

Pronssikuja 1
21410 Vanhalinna

turku@jatke.fi jätä yhteystietosi

Laadukasta elämää kodissa, jonka ilmeestä ja tyylistä päätät sinä

Ihana koti tarjoaa toimivaa lisäarvoa ja viihtyvyyttä arkeen. Kotona vietetty aika synnyttää paljon muistoja tärkeistä hetkistä, siksi kutsummekin sinut rakentamaan kanssamme juuri sitä kotia, jossa sinun on hyvä olla ja elää.

As Oy Nuppulan Portti tarjoaa erilaisia tilaratkaisuja elämän eri tarpeisiin. Valittavana on tilavia yksiöitä, erikokoisia valoisia kaksioita tai kolmioita. Kaikissa asunnoissa on joko lasitettu parveke, ranskalainen parveke tai kattoterassi. Ylimmän kerroksen sekä osa 3. kerroksen kodeista tarjoavat asukkailleen oman kattoterassin lyömättömän fiiliksen. Osassa asuntoja on vaatehuone helpottamaan laadukasta arkea.

Kotisi lopullisen tyylin ja tunnelman valitset sinä. Olemme suunnitelleet valmiiksi kolme eri sisustusmaailmaa: klassisen, elegantin ja modernin, joista voit valita tai yhdistää  mieleisesi kokonaisuuden. Kaikki mallistoissa olevat materiaalit ovat laadukkaita, kestäviä ja yksityiskohdaton tarkkaan mietitty. Nyt ennakkomarkkinointivaiheessa on myös mahdollista toteuttaa neljän huoneen asunto, jonka koko on 84,5 m² – ole meihin siis pian yhteydessä.

 

Rauhallinen piha ja kehittyvä asuinalue

Liikeenteeltä suojaisa oleskelupiha rakentuu sisäpihalle autohallin kannen päälle, katutasoa korkeammalle. Piha tarjoaa oivan paikan seurusteluun pergolan katveessa tai pikkuväen leikkeihin leikkialueella. Autohalliin rakentuu tilavien pysäkointitilojen lisäksi myös säilytystilat polkupyörille.

Havainnekuva valmiista rakennuksesta
Havainnekuva ilmasta
Turun kauppatori
3 km
Turun päärautatieasema
3 km
Kauppakeskus Mylly, Raisio
4 km
Lähimmät päiväkodit alle
1 km
Teräsrautelan Koulu
400 m
Rieskalähteen Koulu
1,5 km
Länsikeskuksen ostoskeskus
600 m
Kuntoilumahdollisuudet alle
1 km

KOHTEEN MYYNTI

Jatke Länsi-Suomi Oy

Jatke Länsi-Suomi Oy

Pronssikuja 1
21410 Vanhalinna

turku@jatke.fi

Ota yhteyttä