As Oy Minerva Bost Ab, Turku

 

Osoite: Linnankatu 59 b, 20100 Turku

Huoneistojen lukumäärä: 65

Valmistuminen: 12/2019

 

As Oy Minerva Bost Ab -yhtiön alkuperäinen asuinrakennus (A-talo) on valmistunut jo vuonna 1911. Nyt yli sata vuotta myöhemmin samalle tontille on toteutettu täydennysrakentamisena uudisrakennus (B-talo), joka ammentaa arkkitehtuuriaan vanhaa rakennusta mukaillen.

As Oy Minerva Bost:n sijainti on erinomainen aktiivisesta kaupunkielämästä nauttivalle. Kaikki kaupungin keskustan palvelut, ravintolat, ruokakaupat ja putiikit ovat pienen kävely- tai pyörämatkan päässä. Pyöräilyn helpottamiseksi yhtiöön on rakennettu katutasoon laajat pyörävarastot, jonne menopelit saa säältä suojaan, mutta ne ovat kuitenkin aina helposti käytettävissä.

Historian havinaa urbaanissa ympäristössä, palvelujen keskellä

Talo sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella ja oman auton käyttöä helpottaa talon alle rakennettu kaksikerroksinen pysäköintihalli, josta on suora yhteys rakennuksen porrashuoneeseen ja hissiin.

Talon oleskelupiha sijoittuu autohallin kannen päälle, korkealle katutasosta. Piha tarjoaa loistavan paikan oleskeluun ja seurusteluun. Yhtiön asukkaiden käytössä on  myös patiolla varustettu laadukas saunaosasto, joka kutsuu viihtymään perheen tai vaikka ystävien kanssa.

Ripaus luksusta

As Oy Minerva Bost:n uudisrakennuksessa on yhteensä 65 asuntoa, joiden sisustusmateriaalit ovat tyylikkäitä ja ajattomia. 1-sauvaiset tammiparketit, AEG-kodinkoneet ja laadukkaat kalusteet tuovat ripauksen luksusta arkeen. Laatoitettu lattia eteisessä kestää kulutusta ja kosteutta. Vesikiertoinen lattialämmitys luo mukavat puitteet elämiseen ja sisustamiseen sekä tavallista korkeampi kerroskorkeus tuo väljyyttä ja ilmavuutta asumiseen. Kohteen asuntopohjissa on kiinnitetty erityistä huomiota tilojen tehokkuuteen ja käytettävyyteen.

 

 

KOHTEEN MYYNTI

Johanna Kilpijoki

Johanna Kilpijoki

asuntomyyjä, LKV, KiAT
Jatke Pirkanmaa Oy

050 530 3266
010 526 1766
johanna.kilpijoki@jatke.fi Pyydä lisätietoja
Kauppatori
2km
Aurajoen ranta
80m
Ala-aste Topeliuksen koulu
400m
Ruokakauppa
300m

KOHTEEN MYYNTI

Johanna Kilpijoki

Johanna Kilpijoki

asuntomyyjä, LKV, KiAT
Jatke Pirkanmaa Oy

050 530 3266
010 526 1766
johanna.kilpijoki@jatke.fi

    Ota yhteyttä