As Oy Minerva Bost Ab, Turku

As Oy Minerva Bost Ab -yhtiön alkuperäinen asuinrakennus (A-talo) on valmistunut jo vuonna 1911. Nyt yli sata vuotta myöhemmin samalle tontille toteutetaan täydennysrakentamisena uudisrakennus (B-talo), joka ammentaa arkkitehtuuriaan vanhaa rakennusta mukaillen

As Oy Minerva Bost Ab -yhtiön alkuperäinen asuinrakennus (A-talo) on valmistunut jo vuonna 1911. Nyt yli sata vuotta myöhemmin samalle tontille toteutetaan täydennysrakentamisena uudisrakennus (B-talo), joka ammentaa arkkitehtuuriaan vanhaa rakennusta mukaillen.

As Oy Minerva Bostadin sijainti on erinomainen aktiivisesta kaupunkielämästä nauttivalle. Kaikki kaupungin keskustan palvelut, ravintolat, ruokakaupat ja putiikit ovat pienen kävely- tai pyörämatkan päässä. Pyöräilyn helpottamiseksi yhtiöön rakennetaan katutasoon laajat pyörävarastot, jonne menopelit saa säältä suojaan, mutta ne ovat kuitenkin aina helposti käytettävissä.

Osoite: Linnankatu 59 b, 20100 Turku

Huoneistokoot: 1h+kt - 4h+k+s / 25 m² - 95 m²

Huoneistojen lukumäärä: 65

Valmistuminen: Syksy 2019

Historian havinaa urbaanissa ympäristössä, palvelujen keskellä

LADATTAVAT MATERIAALIT

Selaa E-esitettä >>

SEURAAVAT NÄYTÖT

Su 17.11. klo 13.00-13.30, BO Lkv
Esittelee Miikka Salmela p. 0500 533 582miika.salmela@bo.fi

La 23.11. klo 12-13, OP Koti
Esittelee: Mauno Heinonen 040 937 2247 / mauno.heinonen@op.fi

Su 24.11. klo 13.00-13.30, BO Lkv
Esittelee Miikka Salmela p. 0500 533 582miika.salmela@bo.fi

Su 8.12. klo 12-13 OP Koti
Esittelijä ilmoitetaan myöhemmin.

KOHTEEN MYYNTI

Jatke Länsi-Suomi Oy

Jatke Länsi-Suomi Oy

Pronssikuja 1
21410 Vanhalinna

turku@jatke.fi Pyydä lisätietoja

 

Talo sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella ja oman auton käyttöä helpottaa talon alle rakennettava kaksikerroksinen parkkihalli, josta on suora yhteys rakennuksen porrashuoneeseen ja hissiin.

Talon oleskelupiha sijoittuu autohallin kannen päälle, korkealle katutasosta. Piha tarjoaa loistavan paikan oleskeluun ja seurusteluun. Yhtiön asukkaiden käyttöön rakennetaan myös patiolla varustettu laadukas saunaosasto, joka kutsuu viihtymään perheen tai vaikka ystävien kanssa.

Ripaus luksusta

As Oy Minerva Bostadin uudisrakennukseen valmistuu yhteensä 65 asuntoa, joiden sisustusmateriaalit ovat omaa luokkaansa. 1-sauvaiset tammiparketit, AEG-kodinkoneet ja laadukkaat kalusteet tuovat ripauksen luksusta arkeen. Laatoitettu lattia eteisessä kestää kulutusta ja kosteutta. Vesikiertoinen lattialämmitys luo mukavat puitteet elämiseen ja sisustamiseen sekä tavallista korkeampi kerroskorkeus tuo väljyyttä ja ilmavuutta asumiseen. Kohteen asuntopohjissa on kiinnitetty erityistä huomiota tilojen tehokkuuteen ja käytettävyyteen. Ylimmän kerroksen suurilta terasseilta avautuvat upeat maisemat Aurajoen suuntaan.

Sisusta omaan tyyliisi

Sisustusvalintojen helpottamiseksi kohteeseen on suunniteltu valmiiksi 3 eri tyylistä sisustusmallistoa. Kaikki mallistoissa olevat materiaalit ovat laadukkaita ja kestäviä ja yksityiskohdat tarkkaan mietittyjä.

Classic: Klassinen sisustus suomalaiseen makuun

Nordic: Moderni ja selkeälinjainen skandinaavisen vaalea sisustus

Rustic: Rouhea ja värikylläinen mallisto rohkeammalle sisustajalle

Asukas pystyy halutessaan muokkaamaan mallistovaihtoehtojen pohjalta myös täysin oman makunsa mukaisen sisustuksen. Laadukkaiden ja monipuolisten vakiomateriaalivaihtoehtojen lisäksi asukkaalla on valittavanaan myös laaja mallisto valmiiksi lisähinnoiteltuja tuotteita, joilla asunnon laatua voi vielä entisestään nostaa.

 

 

Kauppatori
2km
Aurajoen ranta
80m
Ala-aste Topeliuksen koulu
400m
Ruokakauppa
300m

KOHTEEN MYYNTI

Jatke Länsi-Suomi Oy

Jatke Länsi-Suomi Oy

Pronssikuja 1
21410 Vanhalinna

turku@jatke.fi

Ota yhteyttä