Asunto Oy Helsingin Herttuan on nyt myynnissä

Osoite: Pakilantie 76 , 00660 Helsinki

Huoneistokoot: 27,5 m² - 97 m²

Huoneistojen lukumäärä: 42

Valmistuminen: 10 / 2023

Autopaikat: 29

Lämmitysmuoto: kaukolämpö

Tontin omistus: oma

SIJAINTI JA LIIKENNEYHTEYDET
Länsi-Pakila on rauhallinen, pientalovaltainen alue Helsingissä kehä 1:n läheisyydessä. Pakila tarjoaa asukkailleen hyvät liikenneyhteydet sekä Helsingin keskustan että lentokentän suuntaan. Myös julkinen liikenne kulkee hyvin kattavasti Pakilantietä pitkin.

LUONTO JA LIIKUNTA
Pakilassa ja lähialueilla on erittäin hyvät ulkoilu- ja ajanvietemahdollisuudet etenkin aktiivisesta elämäntyylistä nauttivalle. Lähipuistot tarjoavat viihtyisyyttä ulkoiluun, ja n. 1,5 kilometrin päästä löytyvät Paloheinän kuntoportaat ja muut liikunta-alueet.

PALVELUT
Länsi-Pakilasta löytyy kattavat peruspalvelut. Lähimpään ruokakauppaan on vain n.400 metrin matka ja kauppakeskus Kaarenkin palvelut ovat muutaman minuutin ajomatkan päässä. Myös koulut ja päiväkodit löytyvät muutamien satojen metrien säteeltä. Myös terveyspalvelut ovat helposti saavutettavissa Oulunkylän, Maunulan ja Paloheinän terveysasemien ansiosta.

MONIPUOLINEN PAKILA
Pakilassa voit vuokrata juhlatilan tai saunan, voit rentoutua nuotiopuistossa tai syödä hyvin vaikkapa Haltialan tilalla. Muitakin paikkoja löytyy, pieneen nälkään tai janoon.  Pientalovaltaisen alueen rauhassa on hyvä olla tietäen, että kaikki elämisen peruspalvelut löytyvät muutaman minuutin päästä.

LADATTAVAT MATERIAALIT

KOHTEEN MYYNTI

Juuso Kallioranta

Juuso Kallioranta

asuntomyyntipäällikkö
Jatke Uusimaa Oy

050 357 5258
010 526 1838
juuso.kallioranta@jatke.fi Pyydä lisätietoja

KOHTEEN MYYNTI

Juuso Kallioranta

Juuso Kallioranta

asuntomyyntipäällikkö
Jatke Uusimaa Oy

050 357 5258
010 526 1838
juuso.kallioranta@jatke.fi

    Ota yhteyttä