As Oy Helsingin Tempera, Helsinki

Kaupunki ja luonto kättelevät Kuninkaantammessa, johon rakennetaan ekologisesti kestävää, elämyksellistä ja yhteisöllistä asuinympäristöä. Kuninkaantammesta tulee värikäs ja viihtyisä jalankulkukaupunki. Mahdollisuudet vapaa-ajan harrastuksiin virkistys- ja viheralueilla ovat erinomaiset.

Osoite: Temperankatu 4, 00430 Helsinki

Huoneistokoot: 1h+kt-5-5h+kt+s / 29,5m²-103,5m²

Huoneistojen lukumäärä: 46

Valmistuminen: kevät 2019

Kuninkaantammi sijaitsee Kaarelan kaupunginosassa Luoteis-Helsingissä, Hakuninmaan pientaloalueen pohjoispuolella ja Hämeenlinnanväylän varressa, Keskuspuiston ja Vantaanjoen helmassa. Kuninkaantammi on saanut ylvään nimensä tammesta, jonka tarinan mukaan istutti Ruotsin kuningas Kustaa III 1700-luvun lopulla. Tammi seisoo nimeään kantavassa puistossa alueen pohjoisosassa lähellä Vantaanjokea. Vuoteen 2025 mennessä Kuninkaantammessa on 5 500 asukasta ja 1 000 työpaikkaa.

Asunto Oy Helsingin Temperan kaksi asuinkerrostaloa sijaitsevat tässä Kuninkaantammen alueen kaavan keskipisteessä. Asunto-osakeyhtiössä on 46 asuntoa ja 22 halliautopaikkaa. Erikokoiset pohjaratkaisut kutsuvat asumaan niin yksinasuvia kuin lapsiperheitä. Alueen palvelut, metsät, puistot sekä uimaranta muodostavat viihtyisän pikkukaupungin rauhaa tarjoavan keitaan.

 

Keskiaikaista pikkukaupunkia muistuttavat aukiot ja kujat kietoutuvat spiraalimaiseen muotoon, jonka keskiössä sijaitsee avonaisen ympyrän muodostava rakennuskokonaisuus. Rakennusten kaarevat julkisivut, pitsimäisesti kolomuuratut tiilipäädyt sekä ulkokaaren köynnöskasvien peittämä viherseinä luovat vanhanajan linnanpihan tunnelman.

LADATTAVAT MATERIAALIT

KOHTEEN MYYNTI

JATKE Uusimaa Oy

JATKE Uusimaa Oy

Juuso Kallioranta
Jatke Uusimaa Oy
asuntomyyntipäällikkö

050 357 5258
juuso.kallioranta@jatke.fi Pyydä lisätietoja

KOHTEEN MYYNTI

JATKE Uusimaa Oy

JATKE Uusimaa Oy

Juuso Kallioranta
Jatke Uusimaa Oy
asuntomyyntipäällikkö

050 357 5258
juuso.kallioranta@jatke.fi

    Ota yhteyttä