As Oy Pirkkalan Välke, Pirkkala

 

Välkken kaikki asunnot on myyty. Välkkeen viereen on suunnitteilla vastaava yhtiö, Pirkkalan Kimmel.

Jättämällä yhteystietosi Kimmelin sivuilla, kuulet ensimmäisenä ennakkomarkkinoinnin aloittamisesta. Klikkaa tästä Kimmeliin >>

 

Välke sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Pyhäjärven rantamaisemassa. Lähellä on Pereensaari ja suojeltu rantaviheralue. Vastarannalla siintää kansallismaisema Pyynikin harju, idän suunnalla Tampere ja lännen suuntaan avautuvat laajat vesistönäkymät kohti Nokiaa. Tontti on suuri ja se on jaettu toiminnallisiin leikki- ja oleskelualueisiin sekä istutettuun omenapuutarhaan. Tontti laskee hieman rannan suuntaan.

 

Osoite: VÄLKKEEN KAIKKI ASUNNOT ON MYYTY

Rakennus sijaitsee tontilla vinosti rantaviivaan nähden, mikä mahdollistaa vesistön näkymisen useimpiin asuntoihin ja on otollinen ilmansuuntiin nähden. Kerrosmäärän vaihtelulla neljästä viiteen on luotu vaihtelua rakennuksen silhuettiin ja rikottu massan perusmuotoa. Rakennus on sovitettu ympäristöön rapatuilla valkoisilla osilla ja harmaansininen väri luo sille oman persoonallisen leimansa vesistön äärellä. Arkkitehtuurissa on pyritty ajattomaan selkeyteen ja aikaa kestäviin ratkaisuihin sekä estetiikassa että rakenneteknisissä ratkaisuissa.
Asunnot on suunniteltu siten, että asunnot avautuvat maisemaan ja oleskelutilat ovat avaria. Yhteistilat sijaitsevat kellarikerroksessa ja pysäköintipaikat tontin rajalla maanalaisessa pysäköintihallissa sekä maanpäällisellä paikoitusalueella. Pysäköintiratkaisulla on minimoitu pysäköintialueiden pinta-ala ja voitu korostaa alueen puutarhamaisuutta.

LADATTAVAT MATERIAALIT

KOHTEEN MYYNTI

Johanna Kilpijoki

Johanna Kilpijoki

asuntomyyjä, LKV, KiAT
Jatke Pirkanmaa Oy

050 530 3266
010 526 1766
johanna.kilpijoki@jatke.fi Pyydä lisätietoja

KOHTEEN MYYNTI

Johanna Kilpijoki

Johanna Kilpijoki

asuntomyyjä, LKV, KiAT
Jatke Pirkanmaa Oy

050 530 3266
010 526 1766
johanna.kilpijoki@jatke.fi

    Ota yhteyttä