As Oy Pirkkalan Kimmel

As Oy Pirkkalan Kimmel rakentuu Pyhäjärven rantamaisemaan, kauniin Pereensaaren viereen. Järvimaisema avautuu usealle puolelle rakennusta. Luonnonläheisyydestä voi nauttia myös taloyhtiön tontille istutettavasta omenatarhasta. Mahtavan sijaintinsa,  sekä laadukkaan suunnittelun ansiosta Kimmel on todellinen arvokohde.

Osoite: Pereensaarentie 8, 33950 Pirkkala

Huoneistokoot: 1h+k - 5h+k+s / 28 m² - 146 m²

Huoneistojen lukumäärä: 32

Valmistuminen: kevät 2020

Autopaikat: halli- ja pihapaikkoja myynnissä

Lämmitysmuoto: kaukolämpö. Lämpö jaetaan pattereilla

Tontin omistus: oma

Järven ja luonnon ympäröimä laadukas kohde omalla tontilla

Asunto Oy Pirkkalan Kimmel rakentuu suurelle, n. 4412 m² tontille, joka on taloyhtiön omistama. Kimmel muodostuu 4-5 kerroksisesta asuinrakennuksesta. Asuntoja yhtiössä on 32 kpl ja porrashuone on varustettu hissillä. Tontille rakentuu asukkaiden iloksi mm. leikkialue, omenatarha, nurmialue sekä taloyhtiön autopaikat. 14 kpl autopaikoista sijaitsee taloyhtiön hallissa, jotta varsinaiselle piha-alueelle on saatu enemmän tilaa.  Tontin vierestä on käynti suoraan Pereen kävely- ja pyöräilyreitille ulkoilemaan ja urheilemaan. Rakennuksen ja tontin läheisyydessä sijaitsevaan Pereensaareen on vireillä asemakaavamuutos. Muutoksessa saareen on luonnosteltu mm. venepaikkoja, nuotiopaikka, pelikenttä, palstaviljelyä sekä pieni uimaranta.

Palvelut ja väylät lähellä

Pirkkala on tullut tunnetuksi hyvistä palveluistaan, joka on varmasti yksi päätekijä siihen, että Pirkkalassa asuvat Suomen tyytyväisimmät asukkaat. Lähellä sijaitsevat päiväkodit, koulut, Pirkkalan keskusta sekä Partolan kauppakeskittymä ovat nopeasti saavutettavissa ja palvelutarjonta on hyvin monipuolinen. Pirkkalan Pere sijaitsee alle 7 km päässä Tampereen keskustasta. Alueen kulkuyhteydet ovat loistavat. Moottoritie on saavutettavissa noin viidessä minuutissa ja Tampereen joukkoliikenteen pysäkki sijaitsee muutaman sadan metrin päässä. Tampereen rautatieasemalle on noin 7 km ja Tampere-Pirkkala lentoasemalle matkaa kertyy reilu 10 km. Tänä päivänä Pirkkala on yksi Suomen nopeimmin kasvavista kunnista, joka tunnetaan hyvistä palveluistaan ja ihmisläheisestä toimintatavastaan ja jossa yhdistyvät modernin kaupunkimaisen elämän ja kodikkaan maalaiskunnan parhaat puolet.

LADATTAVAT MATERIAALIT

KOHTEEN MYYNTI

Johanna Kilpijoki

Johanna Kilpijoki

asuntomyyjä, LKV, KiAT
Jatke Pirkanmaa Oy

050 530 3266
010 526 1766
johanna.kilpijoki@jatke.fi Pyydä lisätietoja
Päiväkoti, Pereen uusi päiväkoti
150m
Koulu, Nuolialan koulu
1,7 km
Kauppakeskittymä, Partola
2 km
Tampere, rautatieasema
6,8 km

KOHTEEN MYYNTI

Johanna Kilpijoki

Johanna Kilpijoki

asuntomyyjä, LKV, KiAT
Jatke Pirkanmaa Oy

050 530 3266
010 526 1766
johanna.kilpijoki@jatke.fi

    Ota yhteyttä