Asuntorakentaminen

Haluamme rakentaa koteja, joissa on hyvä olla ja elää. Jatkeen päämarkkina-alueina ovat pääkaupunkiseutu, Tampere ja Turku. Kaikki vetovoimaisia kasvukeskuksia hyvien liikenneyhteyksien solmukohdissa. Näin varmistamme kohteidemme arvon säilymisen myös tulevaisuudessa.

Jatke rakentaa asuntokohteita ja koteja omistajien eri tarpeisiin olipa sitten kyseessä kiinteistön omistaja, sijoittaja tai yksityinen kuluttaja. Hoidamme koko projektin tontin hankinnasta, suunnittelusta ja rahoituksesta valmiin kohteen luovutukseen. Yhteistyökyky ja joustavuus luovat pohjan onnistumiselle. Vastaamme, että kokonaisuus toteutetaan sovitusti, ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti asiakkaan toiveita kuunnellen.

REFERENSSIT

Asuntorakentaminen

As Oy Turun Linnanranta, Turku

As Oy Turun Linnanranta on Turkuun täysin uniikille sijainnille Aurajoen suulle toteutettu yhdeksän luksusasunnon kokonaisuus.

TUTUSTU REFERENSSIIN

Asuntorakentaminen

Asunto Oy Vantaan Kukintie 2, Vantaa

Asunto Oy Vantaan Kukintie 2 sijaitsee Martinlaakson Kivimäessä loistavien liikenneyhteyksien varrella. Viihtyisä korttelipiha kätkee syliinsä Jatke Uusimaan Oy:n RS-kohteen, jonne on rakennettu 96 asuntoa.

TUTUSTU REFERENSSIIN

Asuntorakentaminen

As Oy Talvikkitie 38, Tikkurila

Talvikkitie 38 sijaitsee Hernetien ja Talvikkitien kulmassa, jonne Jatke Uusimaa Oy on rakentanut SATO:lle 132 vuokra-asuntoa.

TUTUSTU REFERENSSIIN

LISÄTIETOJA

Timo Ruuskanen

Timo Ruuskanen

Toimitusjohtaja
Jatke Uusimaa Oy

040 568 7591
010 526 1861
timo.ruuskanen@jatke.fi
Jukka Hannus

Jukka Hannus

Toimitusjohtaja

050 593 6171
010 526 1879
jukka.hannus@jatke.fi