Asuntorakentaminen

Rakennamme koteja, joissa on hyvä olla ja elää. Jatkeen päämarkkina-alueina ovat pääkaupunkiseutu, Tampere ja Turku. Kaikki vetovoimaisia kasvukeskuksia hyvien liikenneyhteyksien solmukohdissa. Näin varmistamme kohteidemme arvon säilymisen myös tulevaisuudessa.

Rakennamme asuntokohteita ja koteja omistajien eri tarpeisiin olipa sitten kyseessä kiinteistön omistaja, sijoittaja tai yksityinen kuluttaja. Hoidamme koko projektin tontin hankinnasta, suunnittelusta ja rahoituksesta valmiin kohteen luovutukseen. Yhteistyökyky ja joustavuus luovat pohjan onnistumiselle. Vastaamme, että kokonaisuus toteutetaan sovitusti, ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti asiakkaan toiveita kuunnellen.

REFERENSSIT

Asuntorakentaminen

Vantaan Varikkokaarre 7

Avaran rakennuttamaan Vantaan Varikkokaarre 7:n on lokakuussa 2021 valmistunut 122 korkotuettua vuokra-asuntoa. Tyylikkäiden, nykyaikaisten huoneistojen koot vaihtelevat 26 neliön yksiöistä aina 77,5-neliöisiin neljän huoneen asuntoihin. Jatke Uusimaa Oy toimi kohteen KVR-urakoitsijana. Toteutuksen lisäksi Jatke Uusimaa vastasi myös kohteen suunnittelusta ja suunnittelun ohjauksesta.

TUTUSTU REFERENSSIIN

Asuntorakentaminen

As Oy Turun Linnanranta, Turku

As Oy Turun Linnanranta on Turkuun täysin uniikille sijainnille Aurajoen suulle toteutettu yhdeksän luksusasunnon kokonaisuus.

TUTUSTU REFERENSSIIN

Asuntorakentaminen

Asunto Oy Vantaan Kukintie 2, Vantaa

Asunto Oy Vantaan Kukintie 2 sijaitsee Martinlaakson Kivimäessä loistavien liikenneyhteyksien varrella. Viihtyisä korttelipiha kätkee syliinsä Jatke Uusimaan Oy:n RS-kohteen, jonne on rakennettu 96 asuntoa.

TUTUSTU REFERENSSIIN

Asuntorakentaminen

As Oy Talvikkitie 38, Tikkurila

Talvikkitie 38 sijaitsee Hernetien ja Talvikkitien kulmassa, jonne Jatke Uusimaa Oy on rakentanut SATO:lle 132 vuokra-asuntoa.

TUTUSTU REFERENSSIIN

LISÄTIETOJA

Janne Mönkkönen

Janne Mönkkönen

toimitusjohtaja
Jatke Uusimaa Oy

050 3462813
010 5261873
janne.monkkonen@jatke.fi
Jukka Hannus

Jukka Hannus

toimitusjohtaja
Jatke Pirkanmaa Oy
Jatke Länsi-Suomi Oy

050 593 6171
010 526 1879
jukka.hannus@jatke.fi