Hyppää sisältöön

Aitoleivän lounaskahvilasta GO21-toimistokorttelin sykkivä sydän

GO21 toimistokortteli Tampereella

Aitoleipä Oy, Jatke Pirkanmaa Oy ja A. Ahlström Kiinteistöt Oy ovat 19.12.2022 solmineet vuokrasopimuksen Aitoleivän uusista lounasravintola- ja kahvilatiloista Tampereelle kohoavassa GO21-toimistokorttelissa.

GO21 on paraatipaikalle Tampereen rautatieaseman viereen nouseva näyttävä toimistokokonaisuus, johon valmistuu noin 11 000 m² vuokrattavia toimitiloja. Jatke Pirkanmaa Oy:n ja A. Ahlström Kiinteistöjen toteuttaman toimistokorttelin rakennustyöt alkoivat vuonna 2021. Hanke valmistuu loppuvuodesta 2023, jolloin myös Aitoleipä aloittaa toimintansa GO21-toimistokorttelin sykkivänä sydämenä.

– Aitoleipä on perinteitä ja suomalaista ruokaa arvostava kahvila-ravintolaketju Tampereella, ja on tunnettu kotiruoasta, laadukkaasta brunssista ja kahviloista Tampereen ja Pirkanmaan alueella. Aitoleivän ensimmäinen kahvila aloitti toimintansa vuonna 2006 Lempäälän Ideaparkissa. GO21-toimistokortteliin avattavasta lounaskahvilasta tulee Aitoleivän yhdeksäs toimipiste Pirkanmaan alueella ja kymmenes kokonaisuudessaan. GO21 on meille erittäin mielenkiintoinen kohde, ja odotamme jo innoissamme avausta. Lounaskahvilaamme on tulossa muun muassa suosittu kotiruokatyylinen lounaamme, ja tulemme tarjoamaan myös laadukkaita kahvilatuotteita joka arkipäivä, kertoo Aitoleipä Oy:n toimitusjohtaja Aki Koivuniemi.

– GO21 on edistynyt suunnitelmien mukaisesti, ja tilojen vuokraustilanne on hyvä. Päävuokralaisemme Goforen lisäksi tiloja ovat vuokranneet muun muassa Fellowmind ja Jatke Pirkanmaa. Olemme etsineet GO21:een toimijaa, joka ottaisi vastuulleen koko taloa palvelevat lounas- ja kahvilapalvelut. Mahdollisuus nauttia laadukas lounas ja virkistäviä aamu- ja välipalatuotteita on vuokrattavien toimitilojen vetovoimatekijä. Olemme erittäin tyytyväisiä löydettyämme Aitoleivän vastaamaan GO21:n lounaskahvilasta, iloitsee Jatke Pirkanmaa Oy:n projektijohtaja Rauno Kulmala.

– GO21:lle haetaan LEED®-ympäristösertifikaatin korkeinta platinatasoa jo rakennusvaiheessa. Valmistuttuaan rakennukselle haetaan myös WELL Core -sertifiointia. WELL on sertifikaatti, jolla voidaan osoittaa, että tilankäyttäjien hyvinvointi on huomioitu. WELL-sertifikaatti edellyttää muun muassa laadukasta ja miellyttävää valaistusta, lämmitystä ja akustiikkaa, mutta myös mahdollisuutta nauttia terveellistä ravintoa työpäivän lomassa. Olemme tyytyväisiä Aitoleipä Oy:n kanssa solmimaamme palvelu- ja vuokrasopimukseen. Hienoa aloittaa myös tämän osa-alueen kehittäminen osaavan kumppanin kanssa, sanoo A. Ahlström Kiinteistöt Oy:n kiinteistöjohtaja Pia Lindborg.

 

Lisätiedot:

Jatke: Go21-toimitalon tilaratkaisuista ja vapaista tiloista antavat lisätietoja hankekehitysjohtaja Mikko Halme, puh. 040 752 0574/ mikko.halme@jatke.fi sekä hankekehitysjohtaja Jari Seppälä, puh. 050 330 1848/ jari.seppala@jatke.fi.

A. Ahlström Kiinteistöt Oy: Kiinteistöjohtaja Pia Lindborg, puh 050 328 8579 / pia.lindborg@a-ahlstrom.fi

Aitoleipä Oy: Toimitusjohtaja Aki Koivuniemi, puh. 0405849992/ aki.koivuniemi@aitoleipa.fi

Lue lisää: www.go21.fi