Nea Viitanen, 19, kesätyöntekijä työmaalla ja toimistolla

Olen ollut Jatkeella kesätöissä viisi kesää  (2014-2018). Kolme ensimmäistä työmailla Tampereella ja kaksi viimeisintä toimistolla Helsingissä. Työmaalla tein työmaasiivousta ja suojausta laidasta laitaan. Toimistotöissä olin monen osaston apuna hoitaen esimerkiksi erilaisia paperitöitä, puhelinvaihdetta ja juoksevia asioita.

Jokainen kesä Jatkeella on ollut hyvä kokemus, minut on otettu hyvin vastaan ja työtäni on arvostettu. Työympäristö on kiva. Ensimmäinen kesä Jatkeella loi pysyvän kiinnostuksen rakennusalaa kohtaan. En ole vielä päättänyt suuntaudunko rakennusalalle vai esimerkiksi kaupalliselle alalle.

Jos kaikki jatkelaiset laitettaisiin yhteen huoneeseen, puheensorina olisi taattu. Pääasiallisesti tämä on yksi jengi, vaikka toimintaa on ympäri Eteläisen Suomen Jokaisella on omat tehtävänsä mutta yhteen hiileen puhalletaan.

Periaatteeni on tehdä työni aina hyvin. Kun näytät halusi tehdä parhaasi niin muutkin näkevät sen. Aina pitää kysyä jos ei tiedä mutta myös kuunnella ohjeet hyvin. Rohkeus vie eteenpäin. Kun poistuu omalta mukavuusalueeltaan, se yleensä kääntyy omaksi voitoksi.

LUE MUITA JATKELAISTEN URATARINOITA