LAATUPÄÄLLIKKÖ

Kyseessä on konsernitason tehtävä, josta laatupäällikkö raportoi konsernin kehitysjohtajalle.

Laatupäällikön avaintehtäviin kuuluu yrityksen johdon tukeminen strategisen kehitysohjelman läpiviennissä ja muutosten jalkauttamisessa liiketoimintoihin. Laatupäällikkö on keskeisessä roolissa muun muassa konsernin prosessi- ja projektimallin luomisessa sekä liiketoimintojen avainhenkilöistä koostuvan prosessinomistajaverkoston toiminnan koordinoinnissa. Laatupäällikkö toimii myös toimintajärjestelmäalustan konsernitason pääkäyttäjänä ja kouluttajana.

Menestyt todennäköisesti tehtävässä erityisen hyvin, mikäli sinulla on diplomi-insinöörin tutkinto, ymmärrät vaivattomasti monimutkaisiakin kokonaisuuksia ja olet ehtinyt kerryttää ainakin jonkin verran soveltuvaa kokemusta joko rakennusalalta tai muulta sektorilta, jonka oppeja uskot voivasi hyödyntää. Olet myös innostunut teknologian valjastamisesta tuottavuuden parantamiseen, minkä vuoksi englannin kielen taitosi on oltava vähintään sujuvalla tasolla.

Toivomme, että olet sosiaalinen ja tulet toimeen vaihtelevissa ympäristöissä. Et myöskään luovuta helposti vastoinkäymisten edessä ja jaksat olla kärsivällinen ihmisten kanssa. Sinun on kyettävä itsenäiseenkin työskentelyyn ja oltava valmis ottamaan vastuuta. Tässä tehtävässä työkokemuksen pituus ei ole olennainen tekijä, vaan haemme ensisijaisesti henkilöä, joka kokee paloa jatkuvaan parantamiseen.

Jatke tarjoaa sinulle poikkeuksellisen mahdollisuuden päästä suoraan yhtiön strategisen kehittämisen ytimeen. Mikäli suoriudut tehtävästäsi hyvin, on organisaatiossa sen kehittyessä ja kasvaessa mahdollisuus saada lisää vastuuta ja uusia haasteita. Jatkeen henkilöstötutkimuksissa toistuu korostuneesti erityisesti poikkeuksellisen suuri tyytyväisyys työpaikkaan ja palkitsemiseen, joten uskomme sinunkin viihtyvän.

Toimipisteesi sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa Jatkeen eri toiminta-alueilla.

Lähetä  hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 13.9.2020 mennessä Inhunt Group Oy:n Senior Headhunter Antti Leimu 045 310 4210, antti.leimu@inhunt.fi

 

 

 

 

 


(tiedostokoko max. 10MB. Raahaa tai valitse kaikki tiedostot kerralla.)

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia