Korjausrakentaminen

Julkisivu on kiinteistön kasvot, joka kertoo kiinteistön arvosta. Tinkimättömällä ammattitaidolla tehty saneeraus nostaa kiinteistön arvoa ja haluttavuutta – niin omistajan kuin vuokralaisenkin näkökannalta. Toteutamme saneeraukset kokonaisvaltaisesti, tarvittaessa rakentamalla uusia, vanhaa rakennusta täydentäviä tiloja. Onnistuneet ratkaisut toteuttaa motivoitunut ja ammattiylpeä henkilöstömme, jota vahvistamme luotettavilla aliurakoitsijoilla.

Jaamme korjausrakentamisen kahteen päälinjaan: julkisivusaneeraamiseen ja peruskorjaushakkeisiin. Olipa tarpeesi kumpi tahansa, olemme kokenut ja yhteistyöhaluinen kumppani ratkaisemaan haasteesi. Peruskorjaushankkeissa ja käyttötarkoituksen muutoksissa, olemme joustava ja neuvottelukykyinen yhtiö, jolla on kykyä mukautua vaihtuviin tilanteisiin. Hankkeiden on edettävä, vaikka projektin aikana tapahtuisi muutoksia. On tiedettävä mitä tekee, pidettävä lupaukset ja kannettava vastuu – tällä tavalla luodaan onnistunutta korjausrakentamista.

REFERENSSIT

As Oy Satakallio, Helsinki

Palkitussa ja ammattimaisesti toteutetussa korjaushankkeessa onnistuttiin kiistatta säilyttämään kaunis 60-luvun nauha-arkkitehtuuri.

TUTUSTU REFERENSSIIN

Wanha Kauppis, Raisio

Wanhan Kauppiksen perusparannushankkeen taustalla olivat rakennuksessa todetut sisäilmaongelmat, jotka korjattiin muun modernisoinnin yhteydessä.

TUTUSTU REFERENSSIIN

Prisma, Nummela

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n Nummelan Prisman laajennus- ja saneerausprojekti.

TUTUSTU REFERENSSIIN

LISÄTIETOJA

Visa Lahti

Visa Lahti

Yksikönjohtaja, Varsinais-Suomi
Jatke Julkisivut Oy

050 331 2855
010 773 7059
visa.lahti@jatke.fi
Pasi Siikaluoma

Pasi Siikaluoma

Tuotantopäällikkö, korjausrakentaminen
Jatke Oy Pääkaupunkiseutu

040 743 9793
010 773 7072
pasi.siikaluoma@jatke.fi
Timo Mikkola

Timo Mikkola

Yksikönjohtaja, pääkaupunkiseutu
Jatke Julkisivut Oy

0500 480 716
010 773 7072
timo.mikkola@jatke.fi
Jari Koski

Jari Koski

Tuotantojohtaja
Jatke Pirkanmaa Oy

040 847 5620
010 526 1726
jari.koski@jatke.fi