Hallitus

 

Esa Eloranta
Hallituksen puheenjohtaja

Rakennusneuvos Esa Eloranta on yksi Jatkeen perustajista. Ennen hallituksen puheenjohtajuutta hän toimi Jatke Oy:n toimitusjohtaja.

Moni asia on yhtiön historian aikana muuttunut, mutta yksi on pysynyt samana. Tärkein voimavaramme on edelleen osaava ja sitoutunut henkilöstö”.

 

 

 

Juha Pekka Ojala
Halituksen varapuheenjohtaja

Ennen Jatke Oy:n hallituksen varapuheenjohtajaksi siirtymistä (19.5.2020) Juha Pekka Ojala työskenteli 23 vuotta SRV:llä, josta viisi vuotta yhtiön toimitusjohtajana.

Meidän on erottauduttava kilpailijoista ja voitettava asiakkaidemme luottamus. Se, kuka pystyy erottautumaan, pärjää hyvin”.

 

 

 

Eero Saastamoinen
Hallituksen jäsen

Valtiotieteiden maisteri Eero Saastamoinen on ollut mm. VVO (nyk. Kojamo Oy) kiinteistöjohtaja ja toimitusjohtajan sijainen. Nykyisin Eero toimii useiden yhtiöiden hallituksissa. Jatke Oy:n hallituksessa Eero on ollut vuodesta 2019.

”Suoruus, rehellisyys, lupausten pitäminen ja positiivinen asenne. Näiden varaan voi rakentaa menestyvää liiketoimintaa ja niitä noudattamalla erottua kilpailijoista”.

 

 

 

Petteri Pousi
Hallituksen jäsen

Kauppatieteiden maisteri Petteri Pousi on Jatke-konsernin talousjohtaja ja hän on toiminut Jatke Oy:n hallituksessa vuodesta 2014.

”Pidetään kiinni perusasioista. Luotetaan henkilöstöön ja annetaan vastuuta itsenäisiä päätöksiä varten.”

 

 

 

Kari Vanhalakka
Hallituksen jäsen

Kari Vanhalakalla (Insinööri, MBA, HHJ) on kansainvälistä liiketoimintakokemusta pari vuosikymmentä. Lisäksi hän on toiminut toimitusjohtajana useammassa pk-yrityksessä Suomessa. Hallitusammattilainen Kari Vanhalakka on ollut Jatke Oy:n hallituksessa vuodesta 2019.

”Toimintaympäristö ei nuku. Uudistuminen on välttämätöntä. Jatke menestyy tulevaisuudessa pitämällä kiinni vahvuuksistaan ja uudistamalla johtamisjärjestelmät ja toimintamallit, jotka edustavat projektiliiketoiminnan maailman kärkeä”. 

 

 

Hans Sten
Hallituksen jäsen

Kauppatieteiden maisteri Hans Stenillä on 15 vuoden kokemus talousjohtajan tehtävistä yrityksissä, jotka käyvät läpi erittäin vahvaa kasvua ja muutosta. Viimeiset 5 vuotta hän on toiminut Kotikatu-konsernin talousjohtajana. Hallituksessa vuodesta 2018.

”Ilman jatkuvaa muutosta ei ole kehitystä. Tehdään muutosta sopivin askelin, ei unohdeta perusasioita ja pidetään asiat riittävän yksinkertaisina. Perustellaan muutosten syyt ja pyritään viestimään selkeästi.”

 

 

 

 

LISÄTIETOJA

Hannu Anttonen

Hannu Anttonen

Konsernijohtaja

040 520 9357
010 328 7157
hannu.anttonen@jatke.fi