Hyppää sisältöön

Asuntomyynti

Asunto Oy Lohjan Toivo

Asunto Oy Lohjan Toivo

Asunto Oy Lohjan Toivo nousee aivan keskustan ja Lohjanjärven tuntumaan. Ylimpien kerrosten huoneistojen parvekkeilta voi ihailla järveä ja Aurlahden rannan viihtyisyys on tietysti kaikkien tavoitettavissa. Lasten koulutie, matka kuntopolulle tai kaupungin keskustaan – kaikki vain muutaman minuutin päässä omalta kotioveltasi.

HUIPPUSIJAINTI
Asumiskohteena Lohjan Toivo on ihanteellinen. Oikeastaan kaikki mitä arkielämässä tarvitset, on kävelymatkan päässä. Olitpa sitten suuntaamassa ostoksille, kahvilaan tai kävelylenkille järvenrantaan, olet vain muutaman askeleen päässä päämäärästäsi. Autolla pääset myös nopeasti ja sujuvasti Uudenmaan pääväylille ja sitä kautta vaikkapa Helsinkiin tai lentoasemalle.

OMA TONTTI
Asunto Oy Lohjan Toivo rakennetaan omalle taloyhtiön omistamalle tontille. Viihtyisä ja liikenteeltä suojattu sisäpiha luo kesäiltoihin luksusta urbaaniin kaupunkiympäristöön. Pihakannen alle rakennettavaan autohalliin saa kulkuneuvon suojaan. Lisäksi alapihalle tulee sekä vieraspaikkoja että myytäviä pihapaikkoja.

REILUNKOKOISET ASUNNOT

Nykytrendistä poiketen As Oy Lohjan Toivossa on paljon suuria perheasuntoja. Asuntotarjonta kattaa tarpeet pienistä yksiöistä suuriin saunallisiin viisiöihin. Lisäksi huoneiden lukumäärään voi vaikuttaa joustavasti. Jokaisella asunnolla on viihtyisä lasitettu parveke, alimmassa kerroksessa sijaitsevissa asunnoissa on pääsääntöisesti asuntopiha/terassi.

VIIHTYISÄ

Asunto Oy Lohjan toivon asunnot on suunniteltu viihtyvyyttä ja eri tarpeita ajatellen. Suuressa osassa asuntoja on oma sauna, jonka lisäksi taloyhtiöstä löytyy tilava yhteissauna sekä kerhotila ajanvietteitä varten. Kattavasta sisustusvalikoimasta löytyy laadukkaat ja ajattomat perusvalinnat asunnon pintoihin, mutta myös yksilöllisiä muutostöitä voi tehdä joustavasti..

MONIIN ELÄMÄNTILANTEISIIN

Poikkeuksellisen runsas asuntojakauma huomioi eri ikäja elämänvaiheissa olevien asukkaiden tarpeet. Asunto Oy Lohjan toivossa on hyvä olla ja elää niin ensiasunnon ostajan, nuorenparin, lapsiperheen kuin seniorinkin.

Prisma Lohja

400m

Kauppakeskus Lohi

850m

Aurlahden uimaranta

350m

Helsinki

57m

Helsinki-Vantaa

62m

Lähin kauppa

300m

Kohteen tiedot

Osoite

Karnaistenkatu 17-19 / Amerikankatu 2

Huoneistokoot

27 m²-134,5 m²

Huoneistojen lukumäärä

54

Autopaikat

36 hallipaikkaa, 7 pihapaikkaa, 5 vieraspaikkaa

Valmistuminen

Arvioitu valmistuminen 8/2022

Tontin omistus

Oma

Ladattavat tiedostot

Asunnot

Kohteen myynti

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.