Asunto Oy Tampereen Hervantajärven Kajastus

Asunto Oy Tampereen Hervantajärven Kajastus tarjoaa asukkailleen virkistävän tuulahduksen luonnon rauhaa, Hervannan hyvät palvelut ja ratikkalinjan suoraan Tampereen ytimeen. Yhteisöllinen pihapiiri luo kaupunki-asumiseen rentoutta, jota et ole tottunut aistimaan isoissa kaupungeissa.

Osoite: Makkarajärvenkatu 72 A, 33720 Tampere

Huoneistokoot: 1h+kt - 4h+kt+s / 24m² - 71m²

Huoneistojen lukumäärä: 40

Valmistuminen: 01/2022

Tontin omistus: Vuokra

Luonto lyö kättä Kajastuksen kanssa

LUONTO

Luonto maalaa Hervantajärven maiseman asukkaal-leen ainutlaatuiseksi ja useat liikuntamahdollisuudet viimeistelevät Asunto Oy Tampereen Hervanta-järven Kajastuksen ikimuistoiseksi kokonaisuudeksi. Luonnonsuojelualue järvineen, hiihto-, juoksu- ja patikoimisreitteineen tarjovat kajastuslaisille mahdollisuuden liikkua ja retkeillä alueen puhtaassa luonnossa suoraan kotiovelta.

LIIKENNEYHTEYDET

Hervanta tarjoaa asukkailleen hyvät julkiset liikenneyhteydet ja loistavat kevyen liikenteen väylät. Väyläverkostot tukevat myös liikkumista omalla autolla. Tulevaisuudessa julkiset liikenneyhteydet parantuvat entisestään, kun uusi raitiotie valmistuu kulkemaan Hervannan kautta. Tampere-Helsinki -moottoritie avautuu autoilijalle muutamassa minuutissa ja Jyväskylän suuntaan pääset lähes kotipihaltasi.

PALVELUT

Hervanta on kuin kaupunki kaupungin sisällä monipuolisine palveluineen. Kauppakeskus päivittäistavarakauppoineen ja erikoisliikkeineen, apteekki, pankki, kirjasto, koulut ja päiväkodit, ravintolat sekä ammattikorkeakoulu ja yliopisto löytyvät vain kävelymatkan päästä. Penkkiurheilunälkää voi tyydyttää Tampereen Ilveksen ja Tapparan pyhätössä, Hakametsän jäähallissa, jonne pääset kätevästi Hervannan valtaväylää pitkin.

YHTEISÖLLISYYS

Asunto Oy Tampereen Hervantajärven Kajastuksen asunnot ja aluekokonaisuus ovat suunniteltu viihtyvyyttä ja eri tarpeita ajatellen. Pihapiiri heijastaa alueen luontoa ja yhteisöllisyyttä. Asukkaiden käytös-sä on pihasauna, josta voi siirtyä vilvoittelemaan oleskelukatoksen varjoon tai ihastelemaan pergolan kauneutta. Pihapiirissä on myös hyötypuutarha, joka tarjoaa halukkaille multasormille arjen askaretta.

LADATTAVAT MATERIAALIT

KOHTEEN MYYNTI

Johanna Kilpijoki

Johanna Kilpijoki

asuntomyyjä, LKV, KiAT
Jatke Pirkanmaa Oy

050 530 3266
010 526 1766
johanna.kilpijoki@jatke.fi jätä yhteystietosi

KOHTEEN MYYNTI

Johanna Kilpijoki

Johanna Kilpijoki

asuntomyyjä, LKV, KiAT
Jatke Pirkanmaa Oy

050 530 3266
010 526 1766
johanna.kilpijoki@jatke.fi

    Ota yhteyttä