Asunto Oy Lohjan Toivo

Asunto Oy Lohjan Toivo nousee aivan keskustan ja Lohjanjärven tuntumaan. Ylimpien kerrosten huoneistojen parvekkeilta voi ihailla järveä ja Aurlahden rannan viihtyisyys on tietysti kaikkien tavoitettavissa. Lasten koulutie, matka kuntopolulle tai kaupungin keskustaan – kaikki vain muutaman minuutin päässä omalta kotioveltasi.

Osoite: Karnaistenkatu 17-19 / Amerikankatu 2

Huoneistokoot: 27 m²-134,5 m²

Huoneistojen lukumäärä: 54

Valmistuminen: Arvioitu valmistuminen 8/2022

Autopaikat: 36 hallipaikkaa, 7 pihapaikkaa, 5 vieraspaikkaa

Tontin omistus: Oma

HUIPPUSIJAINTI
Asumiskohteena Lohjan Toivo on ihanteellinen. Oikeastaan kaikki mitä arkielämässä tarvitset, on kävelymatkan päässä. Olitpa sitten suuntaamassa ostoksille, kahvilaan tai kävelylenkille järvenrantaan, olet vain muutaman askeleen päässä päämäärästäsi. Autolla pääset myös nopeasti ja sujuvasti Uudenmaan pääväylille ja sitä kautta vaikkapa Helsinkiin tai lentoasemalle.

OMA TONTTI
Asunto Oy Lohjan Toivo rakennetaan omalle taloyhtiön omistamalle tontille. Viihtyisä ja liikenteeltä suojattu sisäpiha luo kesäiltoihin luksusta urbaaniin kaupunkiympäristöön. Pihakannen alle rakennettavaan autohalliin saa kulkuneuvon suojaan. Lisäksi alapihalle tulee sekä vieraspaikkoja että myytäviä pihapaikkoja.

REILUNKOKOISET ASUNNOT

Nykytrendistä poiketen As Oy Lohjan Toivossa on paljon suuria perheasuntoja. Asuntotarjonta kattaa tarpeet pienistä yksiöistä suuriin saunallisiin viisiöihin. Lisäksi huoneiden lukumäärään voi vaikuttaa joustavasti. Jokaisella asunnolla on viihtyisä lasitettu parveke, alimmassa kerroksessa sijaitsevissa asunnoissa on pääsääntöisesti asuntopiha/terassi.

VIIHTYISÄ

Asunto Oy Lohjan toivon asunnot on suunniteltu viihtyvyyttä ja eri tarpeita ajatellen. Suuressa osassa asuntoja on oma sauna, jonka lisäksi taloyhtiöstä löytyy tilava yhteissauna sekä kerhotila ajanvietteitä varten. Kattavasta sisustusvalikoimasta löytyy laadukkaat ja ajattomat perusvalinnat asunnon pintoihin, mutta myös yksilöllisiä muutostöitä voi tehdä joustavasti..

MONIIN ELÄMÄNTILANTEISIIN

Poikkeuksellisen runsas asuntojakauma huomioi eri ikäja elämänvaiheissa olevien asukkaiden tarpeet. Asunto Oy Lohjan toivossa on hyvä olla ja elää niin ensiasunnon ostajan, nuorenparin, lapsiperheen kuin seniorinkin.

LADATTAVAT MATERIAALIT

KOHTEEN MYYNTI

Juuso Kallioranta

Juuso Kallioranta

asuntomyyntipäällikkö
Jatke Uusimaa Oy

050 357 5258
010 526 1838
juuso.kallioranta@jatke.fi jätä yhteystietosi
Prisma Lohja
400m
Kauppakeskus Lohi
850m
Aurlahden uimaranta
350m
Helsinki
57km
Helsinki-Vantaa
62km
Lähin kauppa
300m

KOHTEEN MYYNTI

Juuso Kallioranta

Juuso Kallioranta

asuntomyyntipäällikkö
Jatke Uusimaa Oy

050 357 5258
010 526 1838
juuso.kallioranta@jatke.fi

    Ota yhteyttä