As Oy Onnen Jatke, Kouvola

Onnen Jatke rakennetaan Kouvolan ydinkeskustan palvelujen välittömään läheisyyteen. Sijainti luo edellytykset arvon säilymiseen myös tulevaisuudessa. Urheilupuistoon, teatteriin ja kirjastoon on matkaa vain muutama sata metriä.

Viisikerroksisessa talossa on yhteensä 29 asuntoa; yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Nykyaikainen asuinrakennus kestävillä materiaaleilla toteutettuna luo laadukkaan, turvallisen ja asumiskustannuksiltaan edullisen tavan asua mukavasti hyvällä paikalla.

Osoite: Kalevankatu 15, Kouvola

Huoneistokoot: 1h+kt - 3h+kt+s / 31 m² - 121 m²

Huoneistojen lukumäärä: 29

Valmistuminen: 12/2019

LADATTAVAT MATERIAALIT

KOHTEEN MYYNTI

Toni Alastalo

Toni Alastalo

Rakennuttaja-asiamies

050 309 0740
010 328 7140
toni.alastalo@jatke.fi Pyydä lisätietoja

Loistavan sijainnin lisäksi kohteen asunnoissa on korkea laatutaso. Laadukkaaseen varusteluun kuuluvat leveä lasitetut parvekkeet, parkettilattiat, pesuhuoneiden lattialämmitys ja ovipuhelinjärjestelmä. Asuntokohtaiset irtaimistovarastot löytyvät talon alimmasta kerroksesta. Polkupyörille on tilaa erillisessä piharakennuksessa. Autokatoksesta on mahdollista ostaa oma autopaikka.

Talon rauhallisella, aurinkoisella piha-alueella sijaitsevat oleskelu- ja leikkipaikat. Kohde tulee olemaan osa Kalevankadun varteen rakentuvaa korkeatasoista kaupunkiasumismiljöötä.

KOHTEEN MYYNTI

Toni Alastalo

Toni Alastalo

Rakennuttaja-asiamies

050 309 0740
010 328 7140
toni.alastalo@jatke.fi

Ota yhteyttä