Toimitilarakentaminen

Jatke on kokenut toimitilarakentaja, jonka osaamista ovat mm. suurta tilaa vaativat myymäläkokonaisuudet sekä liike-, ja logistiikkarakentaminen. Asiakkaan haluaman kokonaisuuden onnistunut toteutus edellyttää lähtötilanteessa tarkkaa, kokonaisuuden hahmottavaa tarpeiden ja tavoitteiden selvittämistä.

Jatke tarjoaa parhaat vaihtoehdot toimitilojen sijainnille, suunnittelulle ja rakentamiselle ja huollolle. Valvomme asiakkaamme etua ja toteutamme kokonaispalvelun kustannustehokkaasti – myös jatkokäytön huomioiden. Pitkissä rakennusprojekteissa nopea päätöksentekokyky, luotettavuus ja joustavuus korostuvat. Siksi Jatkeella pidetään kiinni perusasioista eli tehdään niin kuin on yhdessä sovittu ja mikä on lopputuloksen kannalta parasta.

REFERENSSIT

Logitri, Tuusula

Lähes puoli kilometriä pitkän logistiikkakeskuksen laaja kattopinta-ala on hyödynnetty uusiutuvan aurinkoenergian keräämisessä.

TUTUSTU REFERENSSIIN

Hotellilaajennus, Vantaa

Sokos Hotel Flamingosta tulee Suomen suurin hotelli. Ympäristöystävällinen rakentaminen toteutuu hankkeessa BREEAM Very Good –tason ympäristösertifikaatin kriteereiden kautta.

TUTUSTU REFERENSSIIN

Kauppakeskus, Lohja

SSO:n uusi kauppakeskus tulee modernisoimaan Lohjan keskustaa ja parantamaan asukkaiden palvelutarjontaa alueelle.

TUTUSTU REFERENSSIIN

LISÄTIETOJA

Pauli Karjalainen

Pauli Karjalainen

Johtaja, toimitilarakentaminen
Jatke Oy Pääkaupunkiseutu

040 722 1068
010 328 7168
pauli.karjalainen@jatke.fi
Jari Koski

Jari Koski

Rakennuspäällikkö
Jatke Oy Tampere

040 847 5620
010 526 1726
jari.koski@jatke.fi