As Oy Minerva Bost Ab, Turku

As Oy Minerva Bost Ab -yhtiön alkuperäinen asuinrakennus (A-talo) on valmistunut jo vuonna 1911. Nyt yli sata vuotta myöhemmin samalle tontille toteutetaan täydennysrakentamisena uudisrakennus (B-talo), joka ammentaa arkkitehtuuriaan vanhaa rakennusta silmällä pitäen.

Aurajoen läheisyyteen valmistuu yhteensä 65 korkeatasoista asuntoa. Sisustusvalintojen helpottamiseksi kohteeseen on suunniteltu valmiiksi 3 eri tyylistä sisustusmallistoa. Kaikki materiaalit ovat laadukkaita ja kestäviä; yksityiskohtia myöten tarkkaan valmiiksi mietittyjä.

As Oy Minerva Bostadin sijainti on erinomainen aktiivisesta kaupunkielämästä nauttivalle. Kaikki kaupungin keskustan palvelut, ravintolat, ruokakaupat ja butiikit ovat pienen kävely- tai pyörämatkan päässä. Pyöräilyn helpottamiseksi yhtiöön rakennetaan katutasoon laajat pyörävarastot, jonne menopelit saa säältä suojaan, mutta ne ovat kuitenkin aina helposti käytettävissä.

Talo sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella ja oman auton käyttöä helpottaa talon alle rakennettava kaksikerroksinen parkkihalli, josta on suorayhteys rakennuksen porrashuoneeseen ja hissiin.

 

KATSO MYÖS NÄMÄ REFERENSSIT

As Oy Pirkkalan Välke, Pirkkala

As Oy Helsingin Uutinen, Helsinki

As Oy Satakallio, Helsinki