Kiinteistökehitys

Meille kiinteistökehitys ja -jalostus tarkoittavat rakennusten uuden käyttötarkoituksen ideoimista markkinaehtoisesti uudis- sekä korjausrakentamisen keinoin. Tuloksena syntyy usein uusia koteja, työpaikkoja, liike- ja tuotantotiloja.

Kiinteistökehityksen ja korjausrakentamisen kautta elinkaarensa päässä olevat rakennukset puhkeavat uuteen elämään saadessaan uudistuneen käyttötarkoituksen. Peruskorjauksen yhteydessä voidaan myös parantaa merkittävästi rakennuksen energiataloutta.

Tutkimme aktiivisesti kiinteistökehittämiseen sopivia kohteita, joille kehitämme uudet konseptit, toteutamme peruskorjaukset, etsimme tiloille uudet käyttäjät ja omistajat. Kiinteistökehitys on päivittäistä työtämme, tunnemme prosessin läpikotaisin: niin kaavoituksen, suunnittelun, markkinoinnin, tuotannon kuin käyttäjien ja sijoittajien tarpeetkin. Autamme mielellämme myös sinua oman haasteellisen kiinteistösi tuottavuuden ja elinkaaren kehittämisessä, siten että lopputulos on taloudellisesti kannattava ja toimiva toteutusratkaisu niin käyttäjälle kuin omistajallekin. Hoidamme asiakkaittemme kiinteistökehityshankkeita analyysi- ja konseptointivaiheesta aina toteutukseen saakka.

Ota yhteyttä

Referenssit