MYYNNISSÄ

As Oy Helsingin Rotunda, Helsinki

Kaupunki ja luonto kättelevät Kuninkaantammessa, johon rakennetaan ekologisesti kestävää, elämyksellistä ja yhteisöllistä asuinympäristöä. Kuninkaantammesta tulee värikäs ja viihtyisä jalankulkukaupunki. Mahdollisuudet vapaa-ajan harrastuksiin virkistys- ja viheralueilla ovat erinomaiset.

Osoite: Temperankatu 4, 00430 Helsinki

Huoneistokoot: 1h+k - 3h+k+s / 25 m² - 83 m²

Huoneistojen lukumäärä: 8

Valmistuminen: kevät 2019

Lämmitysmuoto: kaukolämpä

Tontin omistus: oma

Kuninkaantammi sijaitsee Kaarelan kaupunginosassa Luoteis-Helsingissä, Hakuninmaan pientaloalueen pohjoispuolella ja Hämeenlinnanväylän varressa, Keskuspuiston ja Vantaanjoen helmassa. Kuninkaantammi on saanut ylvään nimensä tammesta, jonka tarinan mukaan istutti Ruotsin kuningas Kustaa III 1700-luvun lopulla. Tammi seisoo nimeään kantavassa puistossa alueen pohjoisosassa lähellä Vantaanjokea. Vuoteen 2025 mennessä Kuninkaantammessa on 5 500 asukasta ja 1 000 työpaikkaa.

Asunto Oy Helsingin Rotundan kaksi asuinkerrostaloa sijaitsevat tässä Kuninkaantammen alueen kaavan keskipisteessä. Asunto-osakeyhtiössä on 46 asuntoa ja 23 halliautopaikkaa. Erikokoiset pohjaratkaisut kutsuvat asumaan niin yksinasuvia kuin lapsiperheitä. Alueen palvelut, metsät, puistot sekä uimaranta muodostavat viihtyisän pikkukaupungin rauhaa tarjoavan keitaan.

 

Keskiaikaista pikkukaupunkia muistuttavat aukiot ja kujat kietoutuvat spiraalimaiseen muotoon, jonka keskiössä sijaitsee avonaisen ympyrän muodostava rakennuskokonaisuus. Rakennusten kaarevat julkisivut, pitsimäisesti kolomuuratut tiilipäädyt sekä ulkokaaren köynnöskasvien peittämä viherseinä luovat vanhanajan linnanpihan tunnelman.

LADATTAVAT MATERIAALIT

KOHTEEN MYYNTI

JATKE Uusimaa Oy

JATKE Uusimaa Oy

Juuso Kallioranta
Jatke Uusimaa Oy
asuntomyyntipäällikkö

050 357 5258
juuso.kallioranta@jatke.fi

Ota yhteyttä

Helsingin OP-Kiinteistökeskus Oy

Helsingin OP-Kiinteistökeskus Oy

Tarja Peippo
Kiinteistövälittäjä, LKV, LVV, KiAT

050 535 0213
tarja.peippo@op.fi
Helsingin OP-Kiinteistökeskus Oy

Helsingin OP-Kiinteistökeskus Oy

Jenni Fredriksson
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

040 835 7102
jenni.fredriksson@op.fi