As Oy Pirkkalan Välke, Pirkkala

 

Välkken kaikki asunnot on myyty. Välkkeen viereen on suunnitteilla vastaava yhtiö, Pirkkalan Kimmel.

Jättämällä yhteystietosi Kimmelin sivuilla, kuulet ensimmäisenä ennakkomarkkinoinnin aloittamisesta. Klikkaa tästä Kimmeliin >>

 

Välke sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Pyhäjärven rantamaisemassa. Lähellä on Pereensaari ja suojeltu rantaviheralue. Vastarannalla siintää kansallismaisema Pyynikin harju, idän suunnalla Tampere ja lännen suuntaan avautuvat laajat vesistönäkymät kohti Nokiaa. Tontti on suuri ja se on jaettu toiminnallisiin leikki- ja oleskelualueisiin sekä istutettuun omenapuutarhaan. Tontti laskee hieman rannan suuntaan.

 

Osoite: VÄLKKEEN KAIKKI ASUNNOT ON MYYTY

KOHTEEN MYYNTI

Janne Kilpua

Janne Kilpua

Hankekehityspäällikkö
Jatke Oy Tampere

050 317 4526
010 526 1856
janne.kilpua@jatke.fi Pyydä lisätietoja

Rakennus sijaitsee tontilla vinosti rantaviivaan nähden, mikä mahdollistaa vesistön näkymisen useimpiin asuntoihin ja on otollinen ilmansuuntiin nähden. Kerrosmäärän vaihtelulla neljästä viiteen on luotu vaihtelua rakennuksen silhuettiin ja rikottu massan perusmuotoa. Rakennus on sovitettu ympäristöön rapatuilla valkoisilla osilla ja harmaansininen väri luo sille oman persoonallisen leimansa vesistön äärellä. Arkkitehtuurissa on pyritty ajattomaan selkeyteen ja aikaa kestäviin ratkaisuihin sekä estetiikassa että rakenneteknisissä ratkaisuissa.
Asunnot on suunniteltu siten, että asunnot avautuvat maisemaan ja oleskelutilat ovat avaria. Yhteistilat sijaitsevat kellarikerroksessa ja pysäköintipaikat tontin rajalla maanalaisessa pysäköintihallissa sekä maanpäällisellä paikoitusalueella. Pysäköintiratkaisulla on minimoitu pysäköintialueiden pinta-ala ja voitu korostaa alueen puutarhamaisuutta.

KOHTEEN MYYNTI

Janne Kilpua

Janne Kilpua

Hankekehityspäällikkö
Jatke Oy Tampere

050 317 4526
010 526 1856
janne.kilpua@jatke.fi

Ota yhteyttä

Kiinteistövälitys Glik Oy LKV

Kiinteistövälitys Glik Oy LKV

Keskustori 7
33100 Tampere

010 327 9770
toimisto@glik.fi