As Oy Pirkkalan Kimmel

Aivan Pereensaaren tuntumaan, rannan lähelle valmistuu As Oy Pirkkalan Kimmel, joka on jatketta huippusuositulle As Oy Pirkkalan Välkkeelle, jonka asunnot myytiin loppuun 8 kuukautta  ennen kohteen valmistumista. Pyhäjärven läheisyys, Pirkkalan sekä Tampereen palveluiden saatavuus ovat nostaneet Pereen alueen yhdeksi Tampereen seudun halutuimmista asuinalueista.  Luonnonläheisestä ja puistomaisesta maisemasta on nopea pääsy moottoritielle, joka mahdollistaa loistavat kulkuyhteydet Pereestä.

As Oy Pirkkalan Kimmel on nyt suunnitteilla, lähettämällä yhteystietosi lomakkeen kautta, oikealla, kuulet ensimmäisten joukossa kun Kimmelin ennakkomarkkinointi käynnistyy. Myynnista vastaa Jatke Oy Tampereen Janne Kilpua. 

Osoite: Perensaarentie 8, 33950 Pirkkala

Valmistuminen: kevät 2020

Autopaikat: Halli- ja pihapaikkoja myynnissä

Tontin omistus: oma

KOHTEEN MYYNTI

Janne Kilpua

Janne Kilpua

Hankekehityspäällikkö
Jatke Pirkanmaa Oy

050 317 4526
janne.kilpua@jatke.fi jätä yhteystietosi

Asunto Oy Pirkkalan Kimmel rakentuu suurelle, n. 4412 m² tontille, joka on taloyhtiön omistama. Tontilla sijaitsevat myös taloyhtiön autopaikat ja sille on lisäksi suunniteltu mm. leikkialue ja suuri omenatarha. Tontin vierestä on käynti suoraan Pereen kävely- ja pyöräilyreitille ulkoilemaan ja urheilemaan. Rakennukseen tulee 4-5 kerrosta ja kaikkissa asunnoissa on suuri lasitettu parveke.

Rakennuksen ja tontin läheisyydessä sijaitsevaan Pereensaareen on vireillä asemakaavamuutos. Muutoksessa saareen on luonnosteltu mm. venepaikkoja, nuotiopaikka, pelikenttä, palstaviljelyä sekä pieni uimaranta.

 

As Oy Pirkkalan Kimmelin parhaat ominaisuudet:

  • Ainutlaatuinen sijainti
  • Oma tontti
  • Hyvät kulkuyhteydet ja palveluiden läheisyys
Päiväkoti, Pereen uusi päiväkoti
150m
Koulu, Nuolialan koulu
1,7 km
Kauppakeskittymä, Partola
2 km
Tampere, rautatieasema
6,8 km

KOHTEEN MYYNTI

Janne Kilpua

Janne Kilpua

Hankekehityspäällikkö
Jatke Pirkanmaa Oy

050 317 4526
janne.kilpua@jatke.fi

Ota yhteyttä